Ο Βασιλιάς Φελίπε κοιτάζει με θαυμασμό την Βασίλισσα του - Εκείνη με έξωμο top, φούστα υπέροχη & μακριά αλογοουρά (φωτό)

Χαμογελάει με υπερηφάνεια

Η βασίλισσα Λετίσια έκανε πάλι το θαύμα της!

Η πρόσφατη εμφάνιση της μας εξέπληξε και όχι άδικα.

Η 51χρονη royal υποδέχτηκε τον πρόεδρο Volodímir Zelenski, τον Εμανουέλ Μακρόν και δεκάδες ηγέτες στη Γρανάδα της Ισπανίας ενώ έπειτα ακολούθησε επίσημο δείπνο της III Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) στην Αλάμπρα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Μάθαμε πόσο κοστίζει το Hugo Boss φόρεμα που έβαλε στη Μάλαγα - Black&white & σικ όσο δε γίνεται!

Η τρίτη σύνοδος της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας έγινε χθες στη Γρανάδα, με 50 ηγέτες της Ευρώπης -σαν μια μίνι σύσκεψη του ΟΗΕ, όπως σχολιάζει το Politico- να συγκεντρώνονται στην ισπανική πόλη, και συγκεκριμένα στα ανάκτορα Nasrid, προκειμένου να συζητήσουν για περιφερειακά θέματα


instagram @caserealdeespana

 

 

 


instagram @caserealdeespana

Πάντως, η βραδιά έκλεισε με μια λαμπρή δεξίωση στο παλάτι της Αλάμπρα. Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια υποδέχθηκαν έναν-έναν τους συμμετέχοντες ηγέτες, κάποιοι εκ των οποίων συνοδεύονταν από τις συζύγους τους.

Στη συνέχεια οι ηγέτες ξεναγήθηκαν στις πιο ιδιαίτερες γωνιές αυτού του ιστορικού μνημείου και απόλαυσαν τη μουσική της Marina Heredia. Και στο τέλος παρακάθισαν στο δείπνο που παρέθεσε το βασιλικό ζεύγος στο Parador de San Francisco με επικεφαλής τον σεφ Paco Morales, όπου δοκίμασαν πιάτα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Ανδαλουσίας.


instagram @dnaroyals

 

Για αυτή την περίσταση επέλεξε ένα θεϊκό αμάνικο φόρεμα με την υπογραφή της Carolina Herrera από την κολεξιόν του 2017 το οποίο μέχρι τη μέση είναι εφαρμοστό ενώ ύστερα αποκτάει μία Α γραμμή με εμπριμέ βολάν.

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρες slingback γόβες με μεσαίου ύψους τακούνι συνολικής αξίας €751 και φυσικα το αγαπημένο της clutch.

Το hairstyle που επέλεξε ήταν μία αλογοουρά ώστε να είναι άνετη και να τονίζονται ακόμη καλύτερη τα υπέροχα, πράσινα μάτια της και τα διαμαντένια σκουλαρίκια της.

Η Βασίλισσα Λετίσια υποστηρίζει τον τίτλο της στο έπακρο.

Είναι από τις πιο έξυπνες, ταλαντούχες και ευγενικές γυναίκες.

 

 

 

 

Για αυτό, άλλωστε και ο σύζυγος της, Βασιλιάς Φελίπε την κοιτάει με θαυμασμό και λιώνει ...

Στέκεται στο πλάι του και κάθε φορά νιώθει περήφανος για εκείνη.

Μετά από 19 χρόνια γάμου ακόμη παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Σικ με total black outfit στο πλευρό του Βασιλιά Φελίπε - Είδαν την όπερα "Μήδεια" στο Βασιλικό Θέατρο

Να βρείτε, λοιπόν, κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Φελίπε την Λετίσια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ