Η Ελένη Μενεγάκη στα ροζ του Οκτωβρίου ποζάρει στον φακό του γόη φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού - Δείτε φωτό

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για μια εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Για ακόμα μια φορά η Ελένη Μενεγάκη συμμετέχει σε μια εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι το πρόσωπο της ελληνικής καμπάνιας του Pink Ribbon Bracelet, του Ομίλου Estée Lauder Companies.

Φορώντας ένα σύνολο στο χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, μας έδειξε το νέο συλλεκτικό βραχιόλι της συλλογής.

Η εκστρατεία ενημέρωσης από την Estee Lauder ξεκίνησε πριν από 30 από την η Evelyn H. Lauder, η οποία συνδημιούργησε το 1992 την εμβληματική Ροζ Κορδέλα. Σκοπός της εκστρατείας είναι η διαρκής ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας αυτής καμπάνιας, το Pink Ribbon Bracelet ήρθε στην Ελλάδα με πρέσβειρα την Ελένη Μενεγάκη.

 Από το 2005 η Estee Lauder Hellas με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάζεται με το γνωστό σχεδιαστή Dukaγια τη δημιουργία του συλλεκτικού βραχιολιούτο οποίο έχει λάβει διεθνή αναγνώριση.

Instagram @kosmaskoumianos

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει μαζί με τον γοητευτικό φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Instagram @kosmaskoumianos

Τα έσοδα από την πώληση του Pink Ribbon Bracelet χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις και το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στη συμβολική τιμή των 15€ από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr, από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin και από επιλεγμένα κομμωτήρια με προϊόντα AVEDA.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Στη φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη για τον καρκίνο του μαστού - Με σικάτο dusty pink, one shoulder φόρεμα & λαμπερό μακιγιάζ

Σε παγκόσμιο επίπεδο η Αγγλίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η οποία έχει υπάρξει και κοπέλα του Χιου Γκραντ στο παρελθόν, είναι η πρέσβειρα της εταιρείας στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Η 58χρονη γοητευτική ηθοποιός Elizabeth Hurley καλεί τον κόσμο να υποστηρίξει το σπουδαίο αυτό έργο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ