Ελένη Χατζίδου: Φίλησε στο στόμα τον Ετεοκλή Παύλου on camera - Η συγκινητική ιστορία του συντρόφου της για το ατύχημα & τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο!

Η Ελένη Χατζίδου, η οποία φέτος παρουσιάζει την εκπομπή του STAR, "Breakfast", έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον σύντροφό της Ετεοκλή Παύλου στον αέρα της εκπομπής. Αφορμή στάθηκε μια προσωπική ιστορία του παρουσιαστή, την οποία μοιράστηκε με τον κόσμο.

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν, το οποίο οδήγησε σε μετέπειτα ακρωτηριασμό του ποδιού του.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα σήμερα κι έχω την ανάγκη να το πω. Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή, 13 Οκτωβρίου 2013…», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκινημένη η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Αλήθεια λες καρδούλα μου; Παιδιά, δεν το ήξερα. Δεν μου είπες τίποτα».

Τότε ο σύντροφός της πρόσθεσε: «Δεν την έχω ως μια μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φορές είναι από αυτά που βγαίνουν από μόνα τους. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν.

Και γιατί η χειρότερή σας μέρα, για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν, για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ».

Η Ελένη Χατζίδου παρασυρμένη από το συναίσθημα, δεν κρατήθηκε και φίλησε τον αγαπημένο της on air.

Διαβάστε επίσης: Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην TV! Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έρχονται στο Star (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ