Ετεοκλής Παύλου: Θυμάται το ατύχημα που του στέρησε το πόδι - 10 χρόνια μετά... ''είμαστε εδώ'' (φωτό - βίντεο)

Η ιστορία του συγκλονίζει! Πως έχασε το πόδι του; 

Σαν σήμερα, 13 Οκτωβρίου, το 2013, ο Ετεοκλής Παύλου ενεπλάκη σε ένα ατύχημα, ενώ εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος  στο νοσοκομείο και έμεινε σε κώμα για έναν μήνα. 

Ήταν ξημερώματα όταν η άμεση δράση ενημερώνεται για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στο Παγκράτι.

Ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος εργαζόταν ως υποδοχή, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

 

 

Οι σφαίρες τρύπησαν ζωτικά του όργανα, είχε πρόβλημα στο έντερο, στα νεφρά, στον ουρητήρα.

Από το ατύχημα, έχασε το ένα του πόδι του... Από τότε ζει με προσθετικό πόδι... 

 

 

 

 

Τη μέρα αυτή τίμησε, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Ελένη Χατζίδου στον αέρα του «Breakfast@Star» έχοντας μια συγκινητική στιγμή μεταξύ τους.

Μέσα από το Instagram, ο Ετεοκλής Παύλου ανάρτησε μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, τότε, 10 χρόνια πριν. Στο στιγμιότυπο εμφανίζεται ο ίδιος ξαπλωμένος στο κρεβάτι, τη στιγμή που ένας φίλος του έχει πάει να τον επισκεφτεί.

''10 χρόνια μάθημα ζωής για όλους μας'', έγραψε σε ανάρτησή του. 

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής 

«13 Οκτωβρίου 2013 είχε γίνει το συμβάν αυτό και δεν την έχω ως μέρα που θέλω να θυμάμαι πάντα. Είναι πολλές φορές είναι από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο. Ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δε μπορούν να τη ζήσουν.

Γιατί η χειρότερή σας μέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ. Πολλές οι αναμνήσεις… Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας.

Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ…» είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

 

 

Η Ελένη Χατζίδου του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματικής της φόρτιση από την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου. «Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές» είπε η τραγουδίστρια, με τον σύζυγό της να τονίζει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι στο χέρι του καθένα σε πόσο μικρό ή μεγάλο βαθμό θα το κάνεις να υπάρχει. 

Ο γάμος με την Ελένη Χατζίδου και η γέννηση της κόρης του

 

 

 

 

 

 

Γνώρισε την Ελένη Χατζίδου το 2018 και μέσα σε έναν παντρεύτηκαν. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μελίτα Δήμητρα, η οποία επισφράγισε τον έρωτα του ζευγαριού με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ