Παγκόσμια τρέλα με τις vague των stars: Πολύ μακριά μαλλιά ή μεσαίο καρέ - Από την Αμάλ Κλούνεϊ και την Εύα Λονγκόρια ως την Δούκισσα & την Έλλη (φωτό)

Έχει γίνει τάση!

Ένα χαρακτηριστικό και πολύ δημοφιλές παράδειγμα είναι τα βαγκ μαλλιά. Πρόκειται για ένα από τα ρετρό χτενίσματα της δεκαετίας του ’20 που είναι εντυπωσιακό και διαχρονικό.

Τα κυματιστά μαλλιά βαγκ μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μήκος και δείχνουν εκπληκτικά με όποιο χρώμα βαφής έχετε επιλέξει. Στην ουσία είναι ένα κομψό και στυλάτο σχήμα μπούκλας που μπορεί να γίνει με τα μαλλιά κάτω, αλλά και σε πλάγια πιασίματα ή κότσους.

Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας κυρίως σε βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, όπως ένα δείπνο, μια εκδήλωση ή ένας γάμος. Φυσικά, δεν είναι λίγες και εκείνες που επιλέγουν να το κάνουν ακόμη και στα νυφικά μαλλιά τους.

Στην εγχώρια showbiz το "συναντήσαμε" στη Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει το πιο λείο και λαμπερό ξανθό μαλλί! Επομένως, το χτένισμα βαγκ της ταιριάζει απόλυτα!

Το είδαμε ωστόσο να αναδεικνύεται άψογα σε στα ξανθά μαλλιά της Έλλης Στάη.

Η δημοσιογράφος έχει μεσαίου μήκους καρέ και παρόλα αυτά δείχνουν καταπληκτικά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosa Vakondiou (@vakroza)

Διαβάστε ακόμη: Αμάλ Κλούνεϊ: Νέα υπέροχη εμφάνιση με styling του δικού μας Δημήτρη Γιαννέτου - Γιατί βρέθηκε στην Ιταλία; (φωτό)

Στη διεθνή showbiz το "συναντήσαμε" στην εκπληκτική Αμάλ Κλούνεϊ, της οποίας τα περισσότερα hairstyles επιμελείται ο δικός μας, Δημήτρης Γιαννέτος.

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσίασε η Αμάλ Κλούνεϊ: Ροζ jumpsuit, υπέροχα λιτά μακριά μαλλιά - Έφτασε χέρι χέρι με τον George Clooney (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Γαμπρός & νύφη ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ για καλό σκοπό: Όλη η ελίτ του Χόλιγουντ μαζί τους - Η λευκή παγιετέ τουαλέτα της Βρετανολιβανέζας καλλονής (φωτό - βίντεο)

Όπως ακριβώς και της ηθοποιού, Εύας Λονγκόρια!


instagram @dimitrishair

Επομένως, καταλαβαίνετε ότι δεν έχει σημασία το μήκους των μαλλιών σας γιατί οι βαγκ αναδεικνύονται υπέροχα!

Είναι διαχρονικό hairstyle και λύνει τα χέρια!

Ποια celebrity πιστεύετε απογείωσε το look με τα κυματιστά μαλλιά βακγκ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ