Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του στην Καραϊβική - Xέρι - χέρι ψώνισαν μαζί, τι φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ (φωτό)

Επισκέφτηκαν το Κανουάν....

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψαν στο παραδεισένιο νησί Κανουάν της Καραϊβικής μετά τη συμμετοχή τους σε συνέδριο για την ψυχική υγεία που διοργάνωσε το Ίδρυμα Archewell, στη Νέα Υόρκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Archewell by Harry and Meghan???? (@archewell_hm)

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας περαστικός απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι να βγαίνει από ένα κατάστημα γκουρμέ τροφίμων μέσα στο Sandy Lane Yacht Club and Marina στο Glossy Bay.

Δείτε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: Η γυναίκα είναι σταρ! Το λευκό strapless - Ταγιέρ κοστούμι - Άψογος ο Πρίγκιπας Χάρι

Το στιγμιότυπο τους δείχνει να είναι πιασμένοι χέρι χέρι, ντυμένοι κάζουαλ και να περπατούν σε ένα πεζόδρομο γεμάτο μπουκαμβίλιες χωρίς τα δυο τους παιδιά.

Η Μέγκαν, 42 ετών, φορούσε ένα απλό ιβουάρ μάξι φόρεμα και ένα καπέλο με κορδέλες, ενώ ο σύζυγός της Χάρι, 39 ετών, ήταν άνετος με aulhtik;o σορτσάκι, λευκό t-shirt και σαγιονάρες.

Το ζευγάρι ήταν χωρίς τα παιδιά Archie, 4 ετών, και Lilibet  2 ετών. 

Mia πηγή δήλωσε στη DailyMail. com: "Έδειχναν ευτυχισμένοι. Καθώς ο Χάρι έβγαινε από το μαγαζί, έπεσε ελαφρά πάνω σε ένα από τα βαρέλια [έξω] και χασκογέλασαν και οι δύο και η Μέγκαν έπιασε το χέρι του''. 

Έδειχναν πολύ χαρούμενοι που έκαναν διακοπές μαζί". 

Η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν ψωνίσει από το Faye - ένα πολυτελές παντοπωλείο που διαφημίζει ότι προσφέρει μια "αποκλειστική επιλογή φρέσκων εποχιακών βιολογικών προϊόντων, από λαχανικά μέχρι τυριά, γλυκά, θαλασσινά και αποκλειστικά κομμάτια κρέατος" που εισάγονται από τη Γαλλία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ