"Ζηλιάρα" η Ελεονώρα Μελέτη: "Δυο τσούπρες γλυκοκοίταζαν τον άντρα μου" - "Μην νομίζετε ότι δεν το είδα" - "Έκανα την ανήξερη"

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται ένα περιστατικό ζήλειας on air.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή της για τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και το γεγονός ότι ζηλεύει όταν τον πλησιάζουν άλλες γυναίκες.

Διηγήθηκε σήμερα στο «MEGA Καλημέρα» ένα περιστατικό που συνέβη σε εκείνη και τον άντρα της, αφού πρώτα αποκάλυψε ότι διαβάζει όλα τα μηνύματα του Θοδωρή Μαροσούλη στα social media.

«Έρχεται ένα βράδυ και μου λέει “δες εδώ” και κάνω ένα έτσι scroll down και ήταν όλο μηνύματα μέσα. Του λέγανε “γεια τι κάνεις”, “θες να μιλήσουμε”, “έχεις λεφτά” η άλλη και της απαντάω αυτηνής “αν ψάχνετε να βρείτε λεφτά είστε σε λάθος λογαριασμό”. Καλέ εγώ απαντάω σε όλες, με μία είχαμε τσακωθεί κιόλας γιατί μου είχε αντιμιλήσει κιόλας», είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.

Σήμερα ανέφερε ότι: «Εμένα μου αρέσει να αρέσει ο άντρας μου. Δηλαδή τις προάλλες που πήγαμε στη θάλασσα μην νομίζετε ότι δεν σας είδα, σας είδα αλλά έκανα την ανώτερη!»

Έπειτα συμπλήρωσε: «Σε κάποια φάση βλέπω δυο τσούπρες που καθόντουσαν εκεί πέρα και σκουντιόντουσαν και λέγανε “ο άντρας της Μελέτη” και γυρίσανε και τον είδανε που ήταν έτσι ημίγυμνος με το μαγιό που είναι σαν Κούρος και τις έβλεπα που τον σχολιάζανε. Εκεί το έριξα το βλέμμα. Ήταν μικρά κοριτσάκια και ήμουν πιο ευγενής» επισήμανε.

Ωστόσο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία είναι κουμπάρα της είπε για την παρουσιάστρια ότι στην πραγματικότητα ζηλεύει.

«Όταν τη ρωτάς την Ελεονώρα το παίζει πάρα πολύ χαλαρή και κουλ. Λέει "παιδιά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου" ».

«Αγάπη μου αν ζήλευα, δεν θα ‘θελα ο άντρας μου να αρέσει, από τη στιγμή που μ αρέσει να αρέσει, με φτιάχνει λίγο» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης: Καλλονή η Ελεονώρα Μελέτη: Θαμπώνει τους πάντες σε νέα σπάνια φωτογράφιση - "Δύσκολα θα στερήσω χρόνο από το παιδί"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ