Καλλονή η Ελεονώρα Μελέτη: Θαμπώνει τους πάντες σε νέα σπάνια φωτογράφιση - "Δύσκολα θα στερήσω χρόνο από το παιδί"

Η παρουσιάστρια ποζάρει στην κάμερα για εξώφυλλο περιοδικού.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν συνηθίζει να φωτογραφίζεται για περιοδικά. Όπως λέει και η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής της εκπομπής "Mega Καλημέρα", κάνει φωτογράφιση για εξώφυλλο κάποιου περιοδικού μια με δυο φόρες τον χρόνο, καθώς θεωρεί τη διαδικασία βαρετή.

Στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Instyle Greece, η Ελεονώρα Μελέτη είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια με smokey eye μακιγιάζ και αγέρωχο βλέμμα ποζάρει στον φακό. Φοράει ένα εκπληκτικό μαύρο μπλουζάκι με μοτίβο λαβύρινθου και μπλε σκούρο office style παντελόνι. Μια ανδρικού τύπου δερμάτινη ζώνη της δίνει έναν δυναμικό αέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε τα κορυφαία κλικ από τη φωτογράφισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σχολιάζει στη δημοσίευση τα εξής:

"Εδώ και αρκετά χρόνια έχω αποφασίσει να μην πολύ φωτογραφίζομαι… κάνω ένα, άντε δυο εξώφυλλα το πολύ, μέσα στο χρόνο. Αφότου γέννησα την Αλεξάνδρα δύσκολα θα στερήσω χρόνο από το παιδί για μη απόλυτα βασικές δραστηριότητες, ειδικά αν αυτές είναι κ χρονοβόρες. Για να λέμε την αλήθεια, με βόλεψε πολύ αυτή η αιτία για μέχρι να γεννήσω ο βασικός λόγος που απέφευγα τις φωτογραφίσεις είναι γιατί απλά κ με το χέρι στη καρδιά … τις βαριέμαι οικτρά.

Όταν όμως το πάρω απόφαση θα βάλω και τα καλά μου και τα δυνατά μου. Εχθές κυκλοφόρησε το @instylegreece , κ παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν ανεβάζω εδώ τις φωτογραφίσεις μου, αυτή για κάποιο λόγο μπαίνει «στις αγαπημένες μου».

Κάναμε μια φανταστική κουβέντα με την @irenezour , ντύθηκα με τις υπέροχες επιλογές του Στέφανου Ζαούση, κ στήθηκα στον φακό του Νίκου Μάστορα που είναι πραγματικός … μάστορας στη φωτογραφία. Μαλλιά κ μακιγιάζ πάντα, μόνιμα κ αποκλειστικά από @thanosvogiatzis. Να μαστε καλά , του χρόνου πάλι! ".

 

 

Το styling έχει επιμεληθεί ο Στέφανος Ζαούσης και η παρουσιάστρια φαίνεται πραγματικά εκθαμβωτική!

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

Διαβάστε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε 45 ετών! Δείτε την παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ & φώτοσοπ (φωτό - βίντεο)

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ