Μαρία Ναυπλιώτου: ''Δεν ήταν εύκολο να πενθήσω όταν ''έφυγαν'' οι γονείς μου''

Μίλησε για την τραγψδία που έζησε, χάνοντας τους δύο γονείς της σε διάστημα ενός χρόνου!

Καλεσμένη στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' της ΕΡΤ ήταν η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου και δεν δίστασε να μιλήσει για τη στιγμή που της σημάδεψε τη ζωή και δεν ήταν άλλη από την απώλεια των γονιών της.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε:  ''Δεν ξέρω αν είναι στην εποχή μας ή όχι, νομίζω είναι κάτι που το φοβόμαστε πολύ και δεν επιτρέπουμε να στεναχωρηθούμε πραγματικά και βαθιά, νομίζουμε ότι αν γίνει αυτό θα διαλυθούμε, ενώ στην πραγματικότητα αν δεν στεναχωρηθούμε θα διαλυθούμε. 

Ήρθα σε επαφή με τα συναισθήματά μου, δεν ήταν εύκολο να πανθήσω όταν έφυγαν οι γονείς μου''. 

Δείτε επίσης: Μαρία Ναυπλιώτου: Γοητευτικότερη παρά ποτέ - Το περίτεχνο headpiece, "Το λες και θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη" (φωτό)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια έχει αναφέρει τα εξής: 

«Ήταν μικροί οι γονείς μου όταν έφυγαν – εγώ ήμουν στην δεκαετία των τριάντα – και ήταν μικροί. Και έφυγαν μέσα σε ένα χρόνο. Ήταν μεγάλη απώλεια και η ταλαιπωρία που τραβήξανε, όπως και όλη η οικογένεια» ανέφερε μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην οικογενειακή τραγωδία που έζησε.

Nα σημειώσουμε πως από τις 18 Οκτωβρίου θα την απολαμβάνουμε στο θέατρο Δημήτρης Χορν στην παράσταση "Φιλούμενα Μαρτουράνο".

Η παράσταση πέρυσι  είχε σπάσει τα ταμεία και όπως όλα δείχνουν και φέτος θα συμβεί κάτι ανάλογο.

 

 

Λίγα λόγια για την παράσταση ...

Η γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο», λαμπρό δείγμα του ιταλικού νεορεαλισμού που συμπυκνώνει στις σελίδες του μια ολόκληρη εποχή, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου που συνεχίζει να συγκινεί ακόμη και σήμερα,  77 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του στη Νάπολη (1946).

Η Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει τη Φιλουμένα, σε ένα ρόλο – ορόσημο που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίες ηθοποιοί (όπως η Σοφία Λόρεν) ανά τον κόσμο.

παρασταση

μελετης ηλιας

Στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο, ιδανικός για τη διανομή, ο Μελέτης Ηλίας. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, μετά την τεράστια κοινή τους επιτυχία στην παράσταση «Master class».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ