Είδηση σοκ! Η Μέριλ Στριπ είναι σε διάσταση με τον σύζυγο της, Ντον Γκάμερ 6 χρόνια - Τι έχει συμβεί

Απίστευτο ...

Πρόκειται για μία είδηση που σοκάρει αλλά είναι αλήθεια ...

Η Μέριλ Στριπ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Ντον Γκάμερ, ζουν χωριστά, όπως επιβεβαίωσαν πηγές στο Page Six την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Η 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης έχουν χωρίσει για περισσότερα από έξι χρόνια.

Σε μια αποκλειστική δήλωση, εκπρόσωπος της αγαπημένης σταρ επιβεβαίωσε τη δήλωσε λέγοντας: «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάνα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές».

Η είδηση μπορεί να σοκάρει, καθώς η ηθοποιός εθεάθη την Παρασκευή στα βραβεία «Princesa de Asturias 2023» να φοράει τη βέρα της. Ωστόσο, τελευταία φορά δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα Όσκαρ του 2018.

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας σε απονομή βραβείων! Με έξωμο φόρεμα η Λετίσια & τουίντ σακάκι η Λεονόρ - Καταπληκτικό ασπρόμαυρο το outfit της Σοφίας (φωτό - βίντεο)


instagram @fundacionprincesadeasturias

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών και Γκρέις, 37 ετών, και τη Λουίζα Τζέικμπσον, 30 ετών, τα οποία μεγάλωσαν στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ, στην ήσυχη, ιστορική πόλη Salisbury.


instagram @meryl_streep_star_fanpage

Έχουν επίσης πέντε εγγόνια. Ο γιος τους, Χένρι, έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, ενώ η Μάμι έχει δύο παιδιά με τον δικό της σύζυγό της. Εντωμεταξύ, η Γκρέις γέννησε πρόσφατα το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και διάσημο μουσικό παραγωγό Μαρκ Ρόνσον. Όσο για τη Λουίζα, είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εκπομπή του HBO, «The Gilded Age».


instagram @meryl_streep22

Διαβάστε ακόμη: 45 χρόνια γάμου! Η Μέριλ Στριπ γιορτάζει την επέτειο με τον άντρα της ζωής της, Don Gummer - Πως γνωρίστηκαν (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Στριπ και ο Γκάμερ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από τον αδελφό της, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε την απώλεια του εκλιπόντος φίλου της και συμπρωταγωνιστή της «Deer Hunter», Τζον Καζάλ, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο του πνεύμονα εκείνη τη χρονιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά και έκτοτε έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ