Ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνει έκπληξη στη Βάσω Λασκαράκη on camera - Δείτε την αντίδραση της (βίντεο)

Δεν το περίμενε!

Μία αναπάντεχη έκπληξη επεφύλασσε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου. 

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε αρχικά για τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική. Γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τότε που ήταν πωλήτρια ή γκαρνταρόμπα στους Οnirama, μία αρκετά δύσκολη περίοδο για την ίδια αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να βγάζει τα προς το ζην όπως είπε.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα της σήμερα το μεσημέρι, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Έχω μια γλυκιά ανυπομονησία για την πρεμιέρα της εκπομπής» ενώ παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να αγχωθεί και με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε τον σύζυγό της να τής κάνει έκπληξη, κάτι που δεν συνηθίζει.

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Γενέθλια στην αγκαλιά του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου - Το τρυφερό φιλί & η τούρτα "όνειρό"

Ο γνωστός σεφ αφού της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στο νέο της ξεκίνημα στην τηλεόραση με την εκπομπή της, παραδέχτηκε ότι δεν είναι καλός στα λόγια όμως στη συνέχεια τής έκανε ερωτική εξομολόγηση λέγοντας πως η είναι όλος του ο κόσμος και την αγαπά. Δείτε το βίντεο με τα συγκινητικά του λόγια που έκαναν τη Βάσω Λασκαράκη να βάλει τα κλάματα.

Διαβάστε ακόμη: Επέτειος για την Βάσω Λασκαράκη & τον Λευτέρη Σουλτάτο: Αδημοσιεύτες φωτό από τον ρομαντικό γάμο τους στην Κρήτη

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί μυστικά στην Κρήτη στις 29 Απριλίου του 2019, σε πολύ στενό κύκλο.

Ωστόσο δύο μήνες μετά το γάμο έκαναν ένα μεγάλο πάρτι στη Νάξο, όπου έδωσαν το "παρών" πολλοί καλοί τους φίλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ