Τραγωδία στο Μαλιμπού: Διάσημος νεαρός αστέρας του μπέιζμπολ σκότωσε σε τροχαίο 4 φοιτήτριες - Ο 22χρονος λέει πως τον κυνηγούσαν

Θανατηφόρο τροχαίο στις ΗΠΑ με θύματα τέσσερις φοιτήτριες.

Ο γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ, ο 22χρονος Fraser Bohm, βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα φονικό τροχαίο δυστύχημα.

Τέσσερις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Pepperdine έχασαν τη ζωή τους στο Μαλιμπού.

Ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αυτό έφερε και τον θάνατο των νεαρών κοριτσιών. Πρόκειται για τις Niamh Rolston, 20 ετών, Peyton Stewart, Asha Weir και Deslyn Williams, όλες 21 ετών.



Σύμφωνα με τον δικηγόρου του παίκτη του μπέιζμπολ, Michael Kraut, καταδίωκαν τον 22χρονο για περίπου τρία μίλια πριν από το σημείο της σύγκρουσης.





«Έχουμε στοιχεία που το τμήμα του σερίφη δεν ήθελε να πάρει, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρξε ένα περιστατικό καταδίωξης. Όταν ο Bohm επιτάχυνε για να ξεφύγει, τότε συνέβη το δυστύχημα», είπε ο δικηγόρος του.

Ο Kraut ισχυρίστηκε ότι έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχει ταυτοποιηθεί, προσθέτοντας: "Το άτομο παραδέχτηκε σε μέλος της οικογένειας ότι όντως τον έβγαλε από το δρόμο".

“Αμφιβάλλω πολύ ότι αυτός ο κύριος θα προσέλθει οικειοθελώς και θα πει: 'Εγώ προκάλεσα τον θάνατο αυτών των τεσσάρων ανθρώπων'", δήλωσε ο Kraut.

“Δεν είναι δίκαιο για την έρευνα και θέλω η αστυνομία να κάνει μια σωστή έρευνα”.

Οι πρώτες αναφορές υποστήριζαν ότι ο Bohm έτρεχε με ταχύτητα πάνω από 100 μίλια/ώρα λίγο πριν από το δυστύχημα, αλλά ο Kraut διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς και δήλωσε ότι το "μαύρο κουτί" από την BMW του θα δείξει ότι οδηγούσε με περίπου 70 μίλια/ώρα.



Ο νεαρός εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας αθώος. Ωστόσο, τέθηκε υπό κράτηση με τέσσερις κατηγορίες για φόνο. Ορίστηκε εγγύηση στα 8 εκατομμύρια δολάρια.

«Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες, τους αγαπημένους και την οικογένεια του Πανεπιστημίου Pepperdine καθώς αντιμετωπίζουν αυτόν τον αδιανόητο πόνο», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν.

«Σήμερα είμαστε σε βαθιά θλίψη για την απώλεια τεσσάρων αθώων ζωών που αφαιρέθηκαν τραγικά σε μια παράλογη πράξη. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε δικαιοσύνη για εκείνους που χάθηκαν τόσο νωρίς».

Ο δρόμος “Pacific Coast Highway”, το τμήμα στο οποίο έλαβε χώρα το τρομακτικό δυστύχημα, έχει αποκτήσει τη φήμη επικίνδυνου δρόμου. Μέσα σε 10 χρόνια έχουν σκοτωθεί 49 άνθρωποι σε αυτό το σημείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ