Sunday Brunch με Blue Zones: Σπεσιαλιτέ από την Ικαρία, την Σαρδηνία την Ιαπωνία, Κόστα Ρίκα & Λόμα Λίντα - Εκεί οι άνθρωποι ζουν περισσότερο

Το καλύτερο brunch της πόλης!

Κάθε χρονο το St.George Lycabettus Lifestyle Hotel ακολουθεί τις νέες τάσεις και ιδέες στη γαστρονομία δίνοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στην υγεία και την ευεξία.

Φέτος όμως εστιάζει και στην μακροζωία {longevity} και ενσωματώνει το Blue Zone Project στο ανανεωμένο πρωινό, Breakfast with a view και στο Κυριακάτικο Brunch.

  • Οι μπλε ζώνες είναι περιοχές του κόσμου οι οποίες έχουν μεγαλύτερο από το συνηθισμένο αριθμό ανθρώπων που ζουν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο, Η έννοια των Μπλε Ζωνών προέκυψε από τη δημογραφική εργασία των Τζάνι Πες και Μισέλ Πουλέν, που δημοσιεύτηκε το 2004.

  • Έχουν τεθεί πέντε "μπλε ζώνες": Οκινάουα (Ιαπωνία), Σαρδηνία (Ιταλία), Χερσόνησος Νικόγια (Κόστα Ρίκα), Ικαρία (Ελλάδα) και Λόμα Λίντα (Καλιφόρνια, ΗΠΑ)

Στις μπλέ ζώνες οι άνθρωποι κανουν πιο υγιεινές, συνειδητες επιλογές για την διατροφη τους και έχουν για motto Live longer & better!

Στον μπουφέ του Brunch πέρα από τα κλασσικά και αγαπημένα σας πιάτα όπως eggs benedict , pancakes, red velvet cake θα βρείτε γωνία Blue Zone με τις δημιουργίες του chef απο όλες τις μπλε ζώνες του κόσμου όπως αυγά ψητά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτα, ρίγανη και φέτα (Ικαρία), Traditional Pinsa (Καλιφόρνια), Gnoccheti με ντομάτα κονφί και φρέσκο βασιλικό(Σαρδηνία) κ.α.

Στο πρωινό θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υπερ τροφών (superfood) και θρεπτικά πιάτα εμπνευσμένα από την διατροφή των μπλε ζωνών (Avocado toast με στραπατσάδα και προζυμένιο ψωμί, overnight oats , γιαούρτι με φρούτα του δάσους, σπόρους τσία, γκρανόλα και φυστίκι αιγήνης, τηγανιτά αυγά με κρέμα στάκας κ.α.

Τον μπουφέ έχουν επιμεληθεί ο Head chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος μαζί με την ανερχόμενη ομάδα του Στέφανο Παπανικολάου και Ερασμία Μπαλάσκα.

Sunday Brunch (Από Κυριακη 29 Οκτωβρίου)

Κάθε Κυριακή 12.00 – 16.00

Τιμή Buffet 38€

Παιδιά έως 10 ετών 15€

Παιδική Γωνιά με Nannuka.gr

Παιδική ταινία στο Screening room

Κρατήσεις 210 741 6191

Breakfast with a view

Καθημερινά 07.30 – 10.30

22€ κατάτομο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ