Η Μιμή Ντενίση θυμάται: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ξυπνούσαμε με τη φωνή "Γιορτάζει η Πατρίδα μας" - Ας είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα μας" (φωτό)

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28η Οκτωβρίου ...

Με αφορμή τη χθεσινή μεγάλη μέρα για την Ελλάδα μας και την επέτειο του "ΟΧΙ" η Μιμή Ντενίση θυμάται πως ήταν τα παιδικά της χρόνια το πρωινό της 28η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει ανέμελη με φόντο τη γαλανόλευκη σημαία και το απέραντο της θάλασσας.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic από το 1988: Όταν η Μιμή Ντενίση, ο Ερρίκος Ανδρέου, η Νόρα Βαλσάμη & ο Δάνης Κατρανίδης έκαναν κοινή νυχτερινή έξοδο

Συνόδευσε το μοναδικό αυτό ενσταντανέ με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας:

"Μεγάλωσα Σ ένα σπιτι που αυτή την μέρα κάθε χρόνο ξυπνούσαμε από την φωνή της μαμας μου Ξυπνήστε!! Γιορτάζει η Πατρίδα μας. Η πατρίδα ήταν κάτι πολύ οικείο για μένα Μια λέξη που άκουγα συχνά από τον παππού μου που είχε πολεμήσει στους Βαλκανικούς κ ήταν εκει όταν μπήκαν στην Θεσσαλονίκη. Που ήταν με τον Πλαστηρα όταν έφυγε άδοξα ο στρατός από την Μικρασια. Έπειτα ήταν ο πατέρας μου. Ήρωας του Πολέμου του 40 έγινε γι αυτό στρατηγός πολύ νέος. Τότε ξύπναγα για να τον δω με την μεγαλη στολή. Κι ο αδερφός του Στρατηγός κι από την πλευρά της μαμας μου ο θείος μου ναύαρχος. Πως να ξεφύγω από την Ιστορία μας;; Η πατρίδα είναι έννοια σπουδαία. Ενωτική. Περιλαμβάνει όλα τα κόμματα όλες τις κατηγορίες ανθρώπων. Κι έχουμε μια πατρίδα ιδιαίτερη. Που δίδαξε στον κόσμο όλες τις σημαντικές έννοιες μα πάνω από όλα την Ελευθερία κ την Δημοκρατία Γι αυτό η Εθνική μας γιορτή ταυτίζεται νε το Όχι το όχι στην βία στον πόλεμο στην υποτέλεια. Κι όχι στις νίκες μας. Κι είμαστε τόσο δυνατοί οι Έλληνες μπροστά στα σπουδαία. Ας γιορτάζουμε την Ελλάδα κάθε μέρα ας είμαστε περήφανοι για την πατρίδα μας κι ας μην χαρίζουνε αυτή την λέξη σε ακραίες ομάδες που θέλουν να την οικειοποιούνται Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη."

Υπέροχες αναμνήσεις που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη!

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητικό το τελευταίο βράδυ στο Άλσος - Μιμή Ντενίση, Ματσούκα, Κόκκαλης, Δανάη Μπάρκα, Χαραλαμπόπουλος - Είπαν καλό χειμώνα! (φωτό)

Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον κόσμο να δίνει τις δικές του ευχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ