30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2023 - Διακριτικά και chic

Εσείς ποιο θα διαλέξετε; 

Καλωσορίζουμε το Νοέμβριο με μια πλούσια συλλογή από σχέδια νυχιών τα οποία θα σου δώσουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο φθινοπωρινό μανικιούρ σου.

Οι ακόλουθες προτάσεις βασίζονται στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023/2024, ενώ περιέχουν πολλά διαφορετικά στυλ και καλύπτουν το γούστο κάθε γυναίκας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις πιο hot δημιουργίες που μοιράστηκαν οι πιο ταλαντούχες nail artists τον τελευταίο καιρό στο Instagram.

Φθινοπωρινά νύχια με γαλλικό σε νέες εκδοχές

Είναι τόσο κλασικό και διαχρονικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο μοντέρνο και στυλάτο. Το γαλλικό μανικιούρ και οι ολόφρεσκες παραλλαγές του δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν και να μας βάζουν σε πειρασμό.

Για το φετινό Φθινόπωρο, το γαλλικό στα νύχια παίρνει τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της εποχής και είναι απλά υπέροχο. Από το κόκκινο μέχρι το βουργουνδί και από το άσπρο μέχρι το μαύρο, κάθε παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ έχει τη δική της γοητεία.

Αν θες μια ακόμη πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερα trendy πρόταση, δοκίμασε ένα chrome βερνίκι για τις άκρες ή ένα γαλλικό που συνδυάζει ματ και γυαλιστερό top coat.

Διακριτικά και chic μανικιούρ για το Νοέμβριο 2023

Φεύγοντας από το γαλλικό, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών. Ένα τέτοιο μανικιούρ ταιριάζει σε κάθε περίσταση και συνήθως αποπνέει έναν chic αέρα στο συνολικό στυλ μας.

Τα πολύ περιποιημένα νύχια με σχεδόν άβαφο λουκ (naked nails) αποτελούν κορυφαία τάση, φέρνοντας στο προσκήνιο τα νουντ μανικιούρ και όλες τις αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών που πλησιάζουν το χρώμα της επιδερμίδας μας, αναφέρει το beautetinkyriaki

Από εκεί και πέρα μπορείς να επιλέξεις ένα μίνιμαλ σχέδιο νυχιών με κάποιο από τα κορυφαία χρώματα για το φετινό Φθινόπωρο: Wine nails και ιδιαίτερα βουργουνδί, καφέ σε διάφορες αποχρώσεις, μπλε, σκούρο πράσινο και άλλα υπέροχα βερνίκια νυχιών.

Όσο για τον στολισμό τους, ένα swirl nail art είναι φανταστική επιλογή, όπως και τα μικρά γραμμικά σχέδια. Μπορείς όμως να δώσεις και λίγη λάμψη στο μανικιούρ σου με μεταλλικές λεπτομέρειες ή glitter!

Προτάσεις για περίτεχνα σχέδια νυχιών που θα εντυπωσιάσουν το φετινό Φθινόπωρο

Και για εσένα που δεν θες τίποτα λιγότερο από ένα περίτεχνο και άκρως εντυπωσιακό μανικιούρ, τα παραπάνω σχέδια νυχιών σε trendy χρώματα και σχέδια είναι ότι καλύτερο!

Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και κλείσε το επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ