Εγκαίνια στο Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού HAPPY STUDY - Με την παρουσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κώστα Ασκούνη

Χαρούμενα εγκαίνια ! 

Το Κέντρο Μελέτης HAPPY STUDY στην καρδιά της Καλλιθέας άνοιξε και επίσημα την πόρτα του για να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές .

Στο HAPPY STUDY τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου θα διαβάζουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών.

Μετά το τέλος της Σχολικής Μελέτης , υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών και δημιουργικής απασχόλησης τους εφόσον ζητηθεί από τους γονείς και τους κηδεμόνες τους .

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο πατέρας Τιμόθεος του Ι.Ν Ευαγγελίστριας Χαροκόπου ενώ  ως καλεσμένοι στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο βουλευτής κ. Παύλος Χρηστίδης, η πρώην βουλευτής κ. Τώνια Αντωνίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ηλιάδης, Γιώργος Μαργωμένος, Γιάννης Εμιρζάς, Αθηνά Εξάρχου, Παναγιώτης Γεωργούσης, Ανέστης Φωτόπουλος , ο αντιπρόεδρος της Μεσογειακής Αθλητικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Παναγιώτης Δημάκος, η δημοσιογράφος κ. Ειρήνη Νικολοπούλου, εκπαιδευτικοί, η Πρόεδρος της MSC GREECE κ. Χριστίνα Θεοδωρίκα  και πολλοί αγαπημένοι φίλοι.

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας Κώστας Ασκούνης που τίμησε με την παρουσία του το Κέντρο Μελέτης ευχήθηκε μια καλή και αποδοτική χρονιά για τους μικρούς μαθητές και τόνισε: « Είμαι βέβαιος ότι σε αυτό τον πολύχρωμο χώρο , τα μικρά παιδιά θα συμπληρώνουν & θα ολοκληρώνουν τις γνώσεις τους πλάι σε έμπειρους δασκάλους και θα είναι πανέτοιμα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις καθημερινά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ HAPPY STUDY.

  • Πλήρης υποστήριξη των μαθητών στηνκαθημερινή μελέτη με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών μας.
  •  Έλεγχος του επιπέδου γνώσεων των μαθητών και ξεχωριστή υποστήριξή τους ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.
  • Λειτουργία τμήματος προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια για μαθητές Ε ́ και ΣΤ ́ Δημοτικού.
  • Ολιγομελή Τμήματα.
  • Φύλαξη μετά την Σχολική Μελέτη.

Υπεύθυνη Σπουδών και Ιδιοκτήτρια είναι η Καλλιθεάτισσα Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη, κόρη της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ειρήνης Μουστάκη.
Διεύθυνση: Καλυψούς 110-114,  τηλ. 2114171480.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ