Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω κλάψει για κριτική, έχω κλάψει για τις ανασφάλειες μου» (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια μιλώντας στον Κώστα Τσουρό

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία τα τέσσερα χρόνια που είναι στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!».

«δεν απάντησα (σ.σ. σε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα κιλά). Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν όμως νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και γω τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι».

Διαβάστε ακόμη: Η τολμηρή Δανάη Μπάρκα εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της μαμάς της - Δερμάτινη μίνι φούστα - Total black σύνολο

«Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι «ambassador» κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα «κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες». Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ