Βόλος: Συγκλονίζει 22χρονη που παραλίγο να καεί ζωντανή στο σπίτι της - "Επέζησα γιατί η φωτιά μέσα μου έκαιγε πιο φωτεινή"

Μια απίστευτη περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, έζησε μια  22χρονη  κοπέλα η οποία τον Φεβρουάριο προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού της στο Πήλιο για να ζεσταθεί, αλλά τυλίχθηκε στις φλόγες όταν άρπαξε το οινόπνευμα με το οποίο προσπάθησε να ανάψει τη φωτιά.

«Επέζησα γιατί η φωτιά μέσα μου έκαιγε πιο φωτεινή από τη φωτιά γύρω» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook.Αντριέλα

Οι γονείς της είχαν σοκαριστεί όταν είδαν την κόρη τους να τυλίγεται σε δευτερόλεπτα στις φλόγες. Είχαν αρπάξει μια κουβέρτα και προσπαθούσαν να τη σώσουν. Χέρια, πρόσωπο και σώμα άρπαξαν φωτιά με την νεαρή να καταλήγει με σοβαρότατα εγκαύματα στο νοσοκομείο, όπου έμεινε σε καταστολή για αρκετό διάστημα.

Συγχωριανοί από την Δράκεια Πηλίου και φίλοι κινητοποιήθηκαν για να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια στην αποθεραπεία της Αντριέλας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οκτώ μήνες μετά την τραγωδία, η 22χρονη παλεύει ακόμη. Αναρτά στο Facebook φωτογραφίες της όπου φορά μια ειδική λευκή στολή και επιδέσμους στα χέρια.

Όπως φαίνεται και από τα story thw αναπολεί τον εαυτό της πριν από το τραγικό συμβάν και ελπίζει πως κάποια μέρα θα επανέρθει πλήρως.

@tzoka_ Πλεον ξερω ποιος ειναι πραγματικος φιλος..#burnsurvivor #strongwomen #fire #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Αντριελααα

@tzoka_ Θα σου γραψω πως μου λειπεις παλιε μου εαυτε…#burnsurvivor #strongwomen #fire #fyp #myoldself #imissher ♬ original sound - magi_lyrics

"Θα σου γράψω πως μου λείπεις παλιέ μου εαυτέ…" αναφέρει ποστάροντας φωτογραφία από το παρελθόν.

@tzoka_ Απάντηση στον χρήστη @Ronnie προσεχε μην σε βρω ειμαι αγρια εγωω?. #burnsurvivor #strongwomen #fire #fyp #fy #οκοσμοςχαζευει ♬ Αλεξανδρα σταυροπουλου - Alexandra_Stavropoulou ??

Tο Τik Tok της είναι σαν να έχει χωριστεί σε δύο διαφορετικές εποχές, σε αυτή πριν το ατύχημα και μετά. Όπως θα δείτε η όμορφη κοπέλα ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στα social media της και έδειχνε τις όμορφες στιγμές που περνούσε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ