H βαθιά υπόκλιση της καλλονής Πριγκίπισσας Mary της Δανίας στον Βασιλιά Φελίπε - Η επίσημη επίσκεψη του στην Σκανδιναβική χώρα

Δείτε φωτό

Oι βασιλείς της Ισπανίας βρέθηκαν χθες στην Δανία για ένα επίσημο δείπνο στο κάστρο Christiansborg της Κοπεγχάγης και τόσο η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας όσο και η πριγκίπισσα Mary της Δανίας έδειξαν την λάμψη τους για την περίσταση, αν και με πολύ διαφορετικό στυλ.

Δείτε επίσης: Λετίσια της Ισπανίας: Τα 1&2&3 super φορέματα - εμφανίσεις στην Δανία - To μπλε πριγκιπικό φόρεμα της & η forest παραμυθένια τουαλέτα της Margrethe (φωτό)

O  διάδοχος Φρέντερικ και ο βασιλιάς Φελίπε, που είναι και οι δύο πρώτα ξαδέλφια του διαδόχου Παύλου της Ελλάδας, εθεάθησαν να χαιρετούν θερμά ο ένας τον άλλον κατά την άφιξη του ζεύγους στο αεροδρόμιο, ενώ η Μαρία φωτογραφήθηκε να υποκλίνεται, τόσο στον Ισπανό βασιλιά όσο και στη βασίλισσα.

 

 

 

 

Οι δύο royal κυρίες επέλεξαν να φορέσουν τιάρες, αλλά ενώ η Letizia επέλεξε ένα εντυπωσιακό κομμάτι, η Mary επέλεξε μια με περισσότερη λάμψη.

Στην περίπτωση της Λετίτσια, η εν λόγω τιάρα είναι η ισπανική τιάρα Fleur-de-Lys, μερικές φορές γνωστή απλώς ως "La Buena" - "η καλή"- η οποία δόθηκε το 1906 από τον βασιλιά της Ισπανίας Αλφόνσο ΧΙΙΙ στη νύφη του, πριγκίπισσα Βικτώρια Ευγενία του Μπάτενμπεργκ (εγγονή της βασίλισσας Βικτώριας), γνωστή αργότερα ως βασίλισσα Ena.

 

 

 

Η Letizia και ο Felipe επισκέπτονται τη Δανία κατόπιν πρόσκλησης της βασίλισσας Margrethe II. Στις 6 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι ο Δανός μονάρχης απένειμε στον Ισπανό βασιλιά και τη βασίλισσα το παράσημο του Ελέφαντα στο παλάτι του Χριστιανού Ζ΄. Η πριγκίπισσα Μαρία και ο πρίγκιπας Φρέντερικ παρασημοφορήθηκαν ταυτόχρονα με τον Μεγάλο Σταυρό του ισπανικού Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ