Λετίσια της Ισπανίας: Τα 1&2&3 super φορέματα - εμφανίσεις στην Δανία - To μπλε πριγκιπικό φόρεμα της & η forest παραμυθένια τουαλέτα της Margrethe (φωτό)

Έλαμπαν οι royals...

Oι βασιλείς της Ισπανίας βρέθηκαν χθες στην Δανία για ένα επίσημο δείπνο στο κάστρο Christiansborg της Κοπεγχάγης και τόσο η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας όσο και η πριγκίπισσα Mary της Δανίας έδειξαν την λάμψη τους για την περίσταση, αν και με πολύ διαφορετικό στυλ.

 

 

 

 

Οι δύο royal κυρίες επέλεξαν να φορέσουν τιάρες, αλλά ενώ η Letizia επέλεξε ένα εντυπωσιακό κομμάτι, η Mary επέλεξε μια με περισσότερη λάμψη.

Στην περίπτωση της Λετίτσια, η εν λόγω τιάρα είναι η ισπανική τιάρα Fleur-de-Lys, μερικές φορές γνωστή απλώς ως "La Buena" - "η καλή"- η οποία δόθηκε το 1906 από τον βασιλιά της Ισπανίας Αλφόνσο ΧΙΙΙ στη νύφη του, πριγκίπισσα Βικτώρια Ευγενία του Μπάτενμπεργκ (εγγονή της βασίλισσας Βικτώριας), γνωστή αργότερα ως βασίλισσα Ena.

 

 

 

 

Ενώ η βασίλισσα έχει ξαναφορέσει τα σκουλαρίκια που συνδυάζονται με την τιάρα, χθες επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι με ζαφείρια και διαμάντια, τα οποία ιστορικά είναι τα αγαπημένα της πεθεράς της, της βασίλισσας Σοφίας.

Η Letizia περπάτησε με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, και τη βασίλισσα της Δανίας Margrethe στο επίσημο δείπνο.

Image

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια ξεκίνησαν την τριήμερη κρατική επίσκεψη για να γιορτάσουν και να ενισχύσουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και πραγματοποίησαν το ταξίδι μαζί με τον Ισπανό υπουργό Εξωτερικών και μια επιχειρηματική αντιπροσωπεία.

 

 

 

 

 

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη υποδοχή στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, όπου η βασίλισσα Μαργκρέτε, ο μεγαλύτερος γιος της, η νύφη της και η αδελφή της πριγκίπισσα Μπενεντίκτε υποδέχθηκαν τον Φελίπε και τη Λετίσια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ