Χανιά: Αιγύπτιος μετανάστης υμνούσε τις σφαγές της Χαμάς - καλούσε τους μουσουλμάνους σε Τζιχάντ- Δικογραφία σε βάρος του

Δικογραφία εις βάρος ενός 39χρονου Αιγύπτιου που προέτρεπε σε πράξεις βίας εναντίον Ισραηλινών υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

Δικογραφία σε βάρος 39χρονου Αιγύπτιου, που υμνούσε τις ενέργειες και τις δράσεις του ένοπλου βραχίονα της Χαμάς (τις ταξιαρχίες Αλ Κασάμ), σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)

Ο 39χρονος επευφημούσε σε αναρτήσεις του στα social media τον Οκτώβριο του 2023 τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς και προέτρεπε σε πράξεις βίας.

Αιγύπτιος μετανάστης στα Χανιά υμνούσε τις σφαγές της Χαμάς και καλούσε τους μουσουλμάνους σε Τζιχάντ- Ασχολείται η Αντιτρομοκρατική

39χρονος Αιγυπτιος

Ο Αιγύπτιος μένει δέκα χρόνια στην Ελλάδα και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες στα Χανιά. Καλούσε τους ομοθρήσκους του ανά τον κόσμο να αναλάβουν πράξεις εκδίκησης για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα.

Σε πολλές αναρτήσεις του, ο Αιγύπτιος επιτίθεται κατά των ηγετών της Δύσης, αλλά και ηγετών αραβικών κρατών, εξυμνώντας παράλληλα την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ακόμα και τον Ερντογάν.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του άρθρου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ