Φέτος τα Χριστούγεννα διαλέξτε Μπάνσκο! Ο απόλυτος χειμερινός προορισμός στη γειτονική Βουλγαρία - Κλείστε θέσεις

Ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Τα Manessis Travel σας πάνε Μπάνσκο! Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη απόδραση για φέτος είναι στη γειτονική Βουλγαρία!

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Μπάνσκο

4 μέρες με πούλμαν στο Μπάνσκο, Ρίλα,Σόφια, Σαντάνσκι. Διαμονή στο Premier Luxury Mountain Resort 5* με ημιδιατροφή καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου του εορταστικού Ρεβεγιόν παραμονή Χριστουγέννων.

Αναχωρήσεις: 23/12

Πληροφορίες πακέτου

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ

Αθήνα - Μπάνσκο

Αναχώρηση στις 06:30 από την Αθήνα για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από το συνοριακό έλεγχο (απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή νέου τύπου ταυτότητα) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Το Μπάνσκο κατά τη χειμερινή περίοδο θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων ενώ τους υπόλοιπους μήνες ένας από τους καλύτερους φυσιολατρικούς προορισμούς. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο, πολυτελέστατο ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort 5* και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η ΜΕΡΑ

Ρίλα

Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για το Βουνό Ρίλα όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό, ομώνυμο μοναστήρι (Άγιος Ιωάννης της Ρίλα) και το μουσείο του με τα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ τις εγκαταστάσεις του SPA, όπως εσωτερική πισίνα, σάουνα, τούρκικο λουτρό και γυμναστήριο. Το βράδυ εορταστικό δείπνο.

3η ΜΕΡΑ

Σόφια

Χρόνια Πολλά! Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Θα περιηγηθούμε στους δρόμους της και θα επισκεφτούμε με επίσημο ξεναγό, σημαντικά μνημεία της πόλης όπως τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο κ.α.. Αν το επιτρέψει ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες, θα επισκεφτούμε και το πάρκο-βουνό Βίτοσα (έξοδα ατομικά) για να απολαύσουμε το καταπράσινο ορεινό τοπίο και τη θέα της Σόφιας πανοραμικά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η ΜΕΡΑ

Σαντάνσκι - Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, με στάση στο Σαντάνσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη, η οποία είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Μάθετε περισσότερα στο manessistravel.gr

Καλά ταξίδια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ