Τραγωδία με 3χρονο κοριτσάκι: Βρέθηκε νεκρό όταν εξερράγη το φουσκωτό τραμπολίνο πάνω στο οποίο έπαιζε & εκτοξεύθηκε μακριά

Ένα τραγικό περιστατικό...

Ο ιδιοκτήτης ενός τραμπολίνου που εξερράγη, σκοτώνοντας ένα τρίχρονο κορίτσι, φυλακίστηκε για έξι μήνες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί υγείας και ασφάλειας.

Η Ava-May Littleboy πετάχτηκε στον αέρα όταν ο εξοπλισμός απέτυχε στην παραλία Gorleston στο Norfolk, με έναν μάρτυρα να λέει ότι η μικρούλα έφτασε έως το "ύψος ενός σπιτιού", όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο του Chelmsford Magistrates' Court.

Ο Pascal Bates για το Great Yarmouth Borough Council, το οποίο άσκησε τη δίωξη μαζί με την Health and Safety Executive (HSE), δήλωσε ότι η Ava-May υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πέθανε τον Ιούλιο του 2018.

Ο κ. Bates δήλωσε ότι ένα δεύτερο κορίτσι, ηλικίας εννέα ετών, που βρισκόταν στο τραμπολίνο , σώθηκε, ενώ υπέστη "μικροτραυματισμούς".
Image

Τwitter/TOP X News

Ο περιφερειακός δικαστής Christopher Williams, είπε ότι το τραμπολίνο "δεν έπρεπε να χρησιμοποιείται".

Είπε: "Πρόκειται για μια υπόθεση τόσο σοβαρή που πρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι απαραίτητη μια αποτρεπτική ποινή".

Ο δικαστής, που φυλάκισε τον Johnson για έξι μήνες, είπε: "Σκέφτομαι την ταλαιπωρία και την αγωνία που πέρασε η οικογένεια, σύμφωνα με την metro.

Image

Twitter/ITV News

"Ένα παιδί έχασε άσκοπα τη ζωή του εξαιτίας της αποτυχίας σας να διασφαλίσετε ότι ήταν ασφαλές''.

Οι γονείς της Ava-May, οι οποίοι κάθονταν στη κερκίδα, αγκαλιάστηκαν μετά την ανακοίνωση της ποινής, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σκούπιζαν τα δάκρυα από τα μάτια τους.

Ο Τζόνσον, 52 ετών, δεν έδειξε καμία αντίδραση και οδηγήθηκε στα κελιά.

Ο δικαστής απαγόρευσε επίσης στον Johnson να είναι διευθυντής εταιρείας για πέντε χρόνια και επέβαλε πρόστιμο στην Johnsons Funfair 20. 000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ