Will Smith: Πρώην βοηθός έπιασε τον σταρ να κάνει σεξ με τον ηθοποιό του "Fresh Prince of Bel Air", Duane Martin - Οι απίστευτες αποκαλύψεις

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνουν οι δηλώσεις του Brother Bilaal σχετικά με την ερωτική ζωή του Γουίλ Σμιθ!

Ξανά τα ΜΜΕ απασχολεί η προσωπική ζωή του διάσημου ηθοποιού Will Smith. 

Αυτήν τη φορά αφορμή είναι τα όσα είπε στην Tasha ο Brother Bilaal, ο οποίος δηλώνει ότι είναι πρώην βοηθός του.

Ο άνδρας αυτός έδωσε συνέντευξη στην οποία είπε ότι έπιασε στα πράσα τον σταρ του Χόλιγουντ να κάνει σεξ με τον συνάδελφό του Duane Martin, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν σε κάποια επεισόδια στην γνωστή σειρά «Fresh Prince of Bel Air»

«Είδα σεξουαλικές πράξεις… Μάλιστα, διέκοψα μια», σημείωσε.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι μια μέρα, που έψαχνε τον Will Smith κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τον βρήκε στο καμαρίνι του Ντουέιν.

«Άνοιξα την πόρτα του καμαρινιού του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρωκτικό σεξ με τον Γουίλ. Ο Γουίλ ήταν σκυμμένος σε έναν καναπέ και ο Ντουέιν ήταν από πίσω όρθιος, σαν να γινόταν κάποια δολοφονία εκεί μέσα».

 

 

Μετά από αυτές τις πολύ προσωπικές λεπτομέρειες που αποκάλυψε, ο υποτιθέμενος πρώην βοηθός αναφέρθηκε στην τότε σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

«Η Πίνκετ Σμιθ ήταν η γυναίκα που ήθελαν όλοι. Ο Σμιθ χρειαζόταν αυτή την επιβεβαίωση από μια τέτοια γυναίκα».

Τότε, η παρουσιάστρια Tasha K ρώτησε τον Bilaal: «Την άκουσες να λέει ότι ο Γουίλ Σμιθ έχει μικρό πέος;». Ο ίδιος απάντησε: «Αν μια γυναίκα έχει συνηθίσει σε μέγεθος παρόμοιο με μικρό πόδι και έρχεσαι εσύ με κάτι σαν μικρό δαχτυλάκι, δεν θα υπάρξει κάτι που μπορείς να κάνεις για να την ευχαριστήσεις».

 

 

Η αντίδραση του Γουίλ Σμιθ

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η ομάδα του Σμιθ αρνείται όλα όσα είπε ο Brother Bilaal.

«Η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη. Οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς».

Διαβάστε επίσης: "Βόμβα" στο Χόλιγουντ από την Jada Pinkett: Έχει χωρίσει με τον Will Smith εδώ και εφτά χρόνια - Η ξαφνική αποκάλυψη

Στο μεταξύ σαν "βόμβα" είχε σκάσει πριν λίγο καιρό η είδηση ότι ο Will Smith και η Jada Pinkett έχουν χωρίσει εδώ και εφτά χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ