"Βόμβα" στο Χόλιγουντ από την Jada Pinkett: Έχει χωρίσει με τον Will Smith εδώ και εφτά χρόνια - Η ξαφνική αποκάλυψη

Είδηση "σοκ" από τους σταρ!

Σε αποκαλύψεις-έκπληξη για τον γάμο της με τον σταρ του Χόλιγουντ Γουίλ Σμιθ προχώρησε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Η Jada Pinkett Smith, όπως είπε στην τελευταία της συνέντευξη στο People, έχει χωρίσει με τον διάσημο ηθοποιό Γουίλ Σμιθ εδώ και εφτά χρόνια.

«Ακόμα το ψάχνουμε. Έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά μαζί. Απλά αποκτήσαμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα μάθουμε πώς φαίνεται για εμάς», τόνισε.

Η είδηση που μοιράστηκε η 52χρονη βρήκε τους πάντες έκπληκτους.

Στην εκπομπή «Today show» του NBC News, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον γάμο και το διαζύγιό τους.

«Γιατί έσπασε; Είναι πολλά πράγματα. Νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, είχαμε εξαντληθεί από το να προσπαθούμε συνέχεια. Νομίζω ότι και οι δύο είχαμε κολλήσει στο τι πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος». 

«Έχω υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος για να πάρουμε διαζύγιο και απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση», δήλωσε στη συνέντευξη.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι  το 2020 ότι είχε σχέση με τον τραγουδιστή August Alsina και είχε σκεφτεί τότε να πάρει διαζύγιο, αλλά δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο Will Smith ζουν από τότε χωριστά. 


Διαβάστε επίσης: 10ετής «καμπάνα» στον Γουίλ Σμιθ: Η Ακαδημία τον απέκλεισε από τα βραβεία Όσκαρ μετά το χαστούκι (βίντεο)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και απέκτησε δυο παιδιά: έναν γιο, τον Τζέιντεν, και μια κόρη, την Γουίλοου. Ο Γουίλ Σμιθ έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Τρέι Σμιθ.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ