Χαλκιδική: Σοκ! Ανήλικη έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της φίλης της λόγω… ερωτικής αντιζηλίας

Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης

Σε πενταετή φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μια 20χρονη κοπέλα που έβαλε φωτιά σε σπίτι μαζί με την ανήλικη φίλη της  και έκαψαν ολοσχερώς το σπίτι μιας άλλης φίλης τους για λόγους... ερωτικής αντιζηλίας. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για συνέργεια σε εμπρησμό από πρόθεση. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο εμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου του 2021, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μετά από βραδινή έξοδο και κατανάλωση ποσότητας αλκόολ. Όταν ο σύντροφος της μίας κοπέλας φάνηκε να δείχνει ενδιαφέρον για το θύμα του εμπρησμού, τότε ξεκίνησαν όλα.

Όταν το θύμα αποχώρισε με το νεαρό στη μοτοσυκλέτα του, οι δύο νεαρές πήγαν στο σπίτι του θύματος και έβαλαν φωτιά από την οποία κινδύνεψαν τόσο η θεία του θύματος όσο και η ανήλικη αδελφή της που, τότε, ήταν μόλις 9 ετών, καθώς την ώρα που κοιμόντουσαν αντιλήφθηκαν τον καπνό να εισέρχεται στο διαμέρισμά τους που βρίσκεται στον επάνω όροφο.

Το θύμα ανέφερε στην κατάθεσή της πως τη στιγμή που καιγόταν το σπίτι της, εκείνη κοιμόταν.

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη κατέθεσε στην απολογία της, πως έδωσε απλά τον αναπτήρα στην ανήλικη που βρισκόταν μαζί της, ενώ ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο και τον πατέρα του θύματος. «Φταίω, δυστυχώς, γιατί της έδωσα τον αναπτήρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ