Οι γυναίκες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κάνουν πρόταση γάμου - δεν κολλάνε σε στερεότυπα

Μόνο δύο είναι οι... τολμηρές που θα το επιχειρούσαν. Πάμε να τις μάθουμε;

Οι γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, είναι αρκετά προχωρημένες και ανοιχτόμυαλες και δεν κολλάνε σε λεπτομέρειες και στερεότυπα. Αν το ένιωθαν, θα έκαναν εκείνες πρόταση γάμου στον σύντροφό τους, αφού στο μυαλό τους δεν υπάρχει το ότι πρέπει πάντα ο άντρας να είναι εκείνος που ζητάει στη γυναίκα να παντρευτούν. Κάνουν πάντα ό,τι νιώθουν, χωρίς να τους νοιάζει η γνώμη φίλων ή του κόσμου.

Υδροχόος

Αν δεν είναι ικανή η γυναίκα Υδροχόος να κάνει εκείνη επίσημη πρόταση γάμου στον σύντροφό της, τότε ποια άλλη γυναίκα του ζωδιακού θα ήταν; Η συγκεκριμένη γυναίκα αρέσκεται στο να καταρρίπτει τα στερεότυπα, θέλει να πρωτοτυπεί, να είναι ξεχωριστή. Είναι γνωστό ότι ως χαρακτήρας είναι λίγο εκκεντρική. Στο δικό της μυαλό, δεν είναι και κάτι το τόσο… ιδιαίτερο το να γίνει αντιστροφή των παραδοσιακών ρόλων. Εξιτάρεται, άλλωστε, από το ξεχωριστό και το διαφορετικό και συχνά στη ζωή της σπάει τα ταμπού και αφήνει τους γύρω της με το στόμα ανοιχτό.

Δίδυμοι

Σύμφωνα με το astrology.gr, η γυναίκα Δίδυμος είναι γνωστή για την «τρέλα» της και την ανεμελιά της. Είναι μαζί με την Υδροχόα, οι πιο ανοιχτόμυαλες του ζωδιακού. Είναι πολύ μπροστά από την εποχή της, ξεχωριστή, εκκεντρική, χωρίς ταμπού και κολλήματα. Η γυναίκα Δίδυμος άνετα μπορεί να γονάτιζε μπροστά στον σύντροφό της, να του έδινε μια βέρα και να διακωμωδούσε παράλληλα το όλο σκηνικό. Ωστόσο, θα την εννοούσε την πρόταση που του έκανε εκείνη τη στιγμή. Σοβαρά θα μίλαγε, απλά θα χρησιμοποιούσε και το χιούμορ της. Τώρα, το αν θα άλλαζε γνώμη ένα μήνα μετά και τελικά δεν θα ήθελε γάμο, είναι άλλο θέμα (χαχαχα).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ