Θα γίνει μπαμπάς ο Robert Pattinson! Έγκυος η σύντροφός του Suki Waterhouse - Με φουσκωμένη κοιλίτσα πάνω στην σκηνή (βίντεο)

Περιμένει παιδί ο "βρικόλακας" του Twilight!

Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η Σούκι Γουότερχαουζ, η σύντροφος του αγαπημένου ηθοποιού Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστός για τη σειρά ταινιών "Twilight" αλλά και για την πρόσφατη επιτυχία του ως "Batman".

Η 31χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα λαμπερό ροζ μίνι φόρεμα, που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Corona Capital Festival στην Πόλη του Μεξικού την Κυριακή.

Η Suki Waterhouse πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», ανέφερε ενώ έδειξε την κοιλιά της.

 

 

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ, αν και είναι μαζί για πέντε χρόνια. Πρώτη φορά εμφανίστηκαν δημόσια μαζί τον Δεκέμβριο του 2022 σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου.

 

 

Instagram @art.shitposting

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2018. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Robert Pattinson, Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης & Τέρυ Ντούγκας στην αθηναϊκή πρεμιέρα του Good Time (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φωτογραφικός φακός έχει πετύχει κάποιες φορές τον Robert Pattinson και την αγαπημένη του σε εξόδους τους, ωστόσο οι ίδιοι δεν αποκαλύπτουν πολλά.

Instagram @vancemagazin

Instagram @vancemagazin

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι καλότυχο το παιδί και κάθε ευτυχία!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ