Η πριγκίπισσα Ευγενία εξομολογείται τα πάντα! Η σχέση με το φαγητό & ο έλεγχος της εμφάνισης - "Δε χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για εμάς" (βίντεο)

Μίλησε σε podcast

Προσκεκλημένη από την Jessie Ware και τη μητέρα της Lennie στο Table Manners Podcast , η πριγκίπισσα Ευγενία εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά την περίπλοκη σχέση της με το φαγητό και την σιλουέτα της.

«Προβλήματα» που αποδίδει στην προσοχή που δόθηκε στην εμφάνισή της όλα αυτά τα χρόνια. 

Στα 33 της, η πριγκίπισσα Ευγενία, 11η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είναι μια χαριτωμένη νεαρή γυναίκα. Αν και, κατά τη δική της παραδοχή, ο δρόμος ήταν μακρύς και γεμάτος παγίδες, η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson σήμερα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και υποθέτει πως ξέρει ποια είναι, όπως εξήγησε στο podcast Table Manners . 

Αφού σπούδασε ιστορία τέχνης και λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, ξεκίνησε μια καριέρα στον κλάδο της τέχνης στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Από τον γάμο της στις 12 Οκτωβρίου 2018 με τον Jack Brooksbank, στο παρεκκλήσι του Saint George στο Windsor, επέμενε να διατηρήσει τον τίτλο της πριγκίπισσας. Αν και δεν είναι «βασιλική πλήρους απασχόλησης», σύμφωνα με τη δική της έκφραση, διατηρεί τον βαθμό της και αναλαμβάνει μερικές περιστασιακές αποστολές, συχνά παρέα με τη μητέρα της.

Κριτικές απόψεις και έλεγχος της εμφάνισής 

Ερωτηθείσα για την ιδιότητά της ως δημόσιο πρόσωπο, η πριγκίπισσα υπερασπίστηκε την παροιμιώδη διακριτικότητα των Windsors: «Ο κόσμος δεν χρειάζεται να ξέρει τα πάντα για εμάς... Ο τρόπος που μεγαλώσαμε είναι να μην μοιραζόμαστε πολλά». Παραδέχεται, ωστόσο, ότι υπέφερε, κατά την εφηβεία, από το αέναο βλέμμα στραμμένο στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και από την υποχρέωση «να πρέπει να φαίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο». 

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Ευγενία και Βεατρίκη - Με υπέροχα looks και οι δύο αδερφές στα Vogue World 2023 - Με σατέν σμαραγδί φόρεμα η μία, με μαύρο floral η άλλη (φωτό)

Σύμφωνα με την ίδια, τα συνεχή σχόλια για την εμφάνισή της «σίγουρα της έχουν δημιουργήσει κάποια προβλήματα με το φαγητό». Εξηγεί ότι από καιρό ήθελε να ελέγχει την εμφάνισή της ώστε να μοιάζει με τυποποιημένα κριτήρια ομορφιάς. «Πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλους στη δημόσια σφαίρα. Συμβαίνει ακριβώς στην ηλικία που είσαι 13 ετών, όπου έχεις ένα ελαφρώς γελοίο κούρεμα, όπου είσαι λίγο στρογγυλός και όπου όλα τα αγόρια μας παρενοχλούν για αυτό το είδος πράγμα..."

Η Ευγενία, που γέννησε τον Έρνεστ στις 30 Μαΐου, μιλά για τις δυσκολίες της στο αδυνάτισμα μετά τον τοκετό και την πίεση των νεαρών μητέρων να ανακτήσουν το σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη. "Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν πρόκειται για το σώμα σας "μετά το μωρό", με τρελαίνει! Μου είναι πολύ δύσκολο να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης." πριν προσθέσει: "Υποθέτω ότι η κοινωνία μας λέει να πάρουμε παράτα το…"

«Η Πορτογαλία είναι το όνειρο!»

Όσον αφορά την κριτική άποψη των άλλων, η Ευγενία χάρηκε που ζούσε στην Πορτογαλία από πέρυσι, όπου ο Jack εργάζεται ως διευθυντής μάρκετινγκ για τον επιχειρηματία Mike Meldman, συνεργάτη του αστέρα George Clooney, σε ένα φιλόδοξο έργο ανάπτυξης από το πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο "Costa Terra" στις Μελίδες, στην ακτή Alentejo.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε επίσης διακριτικά τον Χάρι και τη Μέγκαν εκεί τον Σεπτέμβριο του 2023. «Η Πορτογαλία είναι το όνειρο!» εξηγεί η πριγκίπισσα. Επειδή μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ με αθλητικά ρούχα και με τα μαλλιά πιασμένα χωρίς να το ανησυχώ. Κανείς δεν νοιάζεται!

Ωστόσο, η πριγκίπισσα απολαμβάνει να επιστρέφει στην ηρεμία του Frogmore House, του σπιτιού των γονιών της στο Windsor Park. Πολύ κοντά στη μητέρα τους, η Ευγενία και η αδερφή της Beatrice την βοήθησαν πολύ στο να ξεπεράσει τη δοκιμασία της επέμβασης για τον καρκίνο του μαστού τον περασμένο Ιούνιο. Στη συνέχεια, η Sarah είπε στο περιοδικό People: "Οι δύο υπέροχες κόρες μου είναι οι ενθουσιώδεις μαζορέτες μου, οι αφοσιωμένοι πρωταθλητές μου και οι αδελφές ψυχές μου. Με στήριξαν όπως πάντα". 

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Ευγενία: Θυμάται την γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ - ''Μου λείπεις πολύ σήμερα, σου είμαι ευγνώμων & σε έχω πάντα στην καρδιά μου''

Μάλιστα, η Ευγενία άφησε την καρδιά της στην Αγγλία και, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, απέτισε φόρο τιμής στον Κάρολο Γ' και τον Γουίλιαμ: "Νομίζω ότι ο θείος μου και ο ξάδερφός μου είναι εξαιρετικά παραδείγματα για το μέλλον. Οι πεποιθήσεις τους είναι αυτό που πιστεύει ο κόσμος και θα μπορούσε μην είσαι καλύτερος."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ