Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η 43χρονη δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button - Την πρόλαβε ο δολοφόνος στο πατρικό της σπίτι (βίντεο)

Τελευταίες εξελίξεις ...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να πάρει panic button για την περίπτωση που κινδύνευε. Η γυναίκα πήρε το panic button. Επιπλέον την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν με τον καταγγελλόμενο, κάτι που επίσης δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Ωστόσο, η 43χρονη δεν κατάφερε να γλυτώσει από τη δολοφονική επίθεση του κακοποιητή συντρόφου της - της έστησε καρτέρι στο πατρικό της σπίτι και την πυροβόλησε από την αυλή σπάζοντας τα τζάμια της εξώπορτας, οπότε η γυναίκα δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.  

Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 43χρονη φέρεται να βίωνε συστηματικά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της που αναζητείται, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση στις Αρχές το περασμένο διάστημα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Σαλαμίνα-τραγωδία: 43χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από καβγά στο σπίτι της – Διέφυγε ο σύντροφός της, τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 9:30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από περιοίκους που άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρή τη 43χρονη, καθώς και δύο κάλυκες από καραμπίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ