Η Τέιλορ Σουίφτ εξομολογείται - «Σε πετάνε έξω, μόλις γίνεσαι 29 χρονών» (βίντεο)

Επίθεση στην μουσική βιομηχανία

Το πρόσωπο της χρονιάς αναδείχθηκε η Τέιλορ Σουίφτ από το περιοδικό TIME.

Η διάσημη τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κόντρα που είχε με τον Κάνιε Γουέστ και την πρώην σύζυγο του, Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman της χρονιάς η Taylor Swift - Την ανέδειξε το περιοδικό TIME! (φωτό - βίντεο)



instagram @taylorswift

 

 

«Στις δεκαετίες του '90 και του '00, φαίνεται ότι η μουσική βιομηχανία απλά είπε: "Εντάξει, ας πάρουμε ένα μάτσο εφήβους, ας τους ρίξουμε στη φωτιά και ας δούμε τι θα συμβεί. Μέχρι τη στιγμή που θα έχουν ωριμάσει για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους, θα βρούμε νέους».

«Συνειδητοποίησα ότι κάθε δισκογραφική εταιρεία προσπαθούσε να με αντικαταστήσει. Σκέφτηκα, αντί γι' αυτό, να αντικαταστήσω πρώτα τον εαυτό μου με μία νέα εκδοχή του. Είναι πιο δύσκολο να χτυπήσεις έναν κινούμενο στόχο», τόνισε η ποπ καλλιτέχνιδα.

 «Μέχρι τη στιγμή που ένας καλλιτέχνης είναι αρκετά ώριμος για να αντιμετωπίσει ψυχολογικά τη δουλειά, σε πετάνε έξω στα 29, συνήθως», δήλωσε χαρακτηριστικά σε αυτή τη συνέντευξη.

Κάνιε Γουέστ vs Τέιλορ Σουίφτ

Ο Κάνιε Γουέστ, είχε κυκλοφορήσει ένα τραγούδι, το Famous, με το στίχο: «I made that bitch famous», αναφερόμενος σε μια προηγούμενη διαμάχη μεταξύ του τους.

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε αντιδράσει τότε δημοσίως και είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στον συγκεκριμένο στίχο του Famous, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με τα πυρά της Κιμ Καρντάσιαν και ενώ η τότε σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, διέρρευσε μια ηχογράφηση τηλεφωνικής συνομιλίας τους, στην οποία η Τέιλορ Σουίφτ, φαινόταν να έχει εγκρίνει το τραγούδι.

Μια άκοπη και αμοντάριστη εκδοχή του ίδιου βίντεο δικαίωσε την Τέιλορ Σουίφτ, δείχνοντας ότι δεν είχε εγκρίνει τη φράση «bitch» (μτφρ.: σκύλα).

 

 

Η διαμάχη τους τότε κυριάρχησε στον σκανδαλοθηρικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για χρόνια, βλάπτοντας παράλληλα τη φήμη της Τέιλορ Σουίφτ.

Διαβάστε ακόμη: Η glam εμφάνιση της Taylor Swift με total Versace: Το παγετέ μαύρο σακάκι & το πολύχρωμο σέξυ κορμάκι με υπογραφή Ντονατέλα! (φωτό)

«Μου πήραν την καριέρα μου. Προέκυψε μια πλήρως κατασκευασμένη ιστορία, στήθηκε ολόκληρη σκευωρία, σε μια παράνομα ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία, την οποία η Κιμ Καρντάσιαν επεξεργάστηκε και στη συνέχεια έβγαλε προς τα έξω, για να πει σε όλους ότι ήμουν ψεύτρα.

»Αυτό με έριξε ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν είχα βρεθεί ποτέ πριν. Μετακόμισα σε μια ξένη χώρα. Δεν έφυγα από ένα σπίτι που είχα νοικιάσει για ένα χρόνο. Φοβόμουν να κάνω τηλεφωνήματα. Έδιωξα τους περισσότερους ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν πια. Έπεσα πολύ, πολύ άσχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ