6 μέρες στη Ρομαντική Γερμανία-Γαλλία: Φρανκφούρτη, Στρασβούργο, Φράιμπουργκ, Λίμνη Τίτιζε ,Καταρράκτες Τρίμπεργκ, ( Μπάντεν Μπάντεν, Κολμάρ , Ρικβίρ )

Το Manessis Travel μας ταξιδεύει!

Το Manessis Travel μας ταξιδεύει 6 μέρες αεροπορικώς με Lufthansa σε Φρανκφούρτη, Στρασβούργο, Φράιμπουργκ, Λίμνη Τίτιζε ,Καταρράκτες Τρίμπεργκ, ( Μπάντεν Μπάντεν, Κολμάρ , Ρικβίρ ). Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

Ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με επίκεντρο την παραμυθένια Χαϊδελβέργη, την πόλη που υπήρξε κέντρο του κινήματος του γερμανικού ρομαντισμού με ένα πλούσιο και ευέλικτο πρόγραμμα που μόνο η Manessis ξέρει να σχεδιάζει και που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε σε βάθος μια από τις πιο γοητευτικές πλευρές της Ευρώπης.

Με διαμονή όλες τις μέρες στη Χαϊδελβέργη, σε πολυτελές ξενοδοχείο, θα εξορμήσουμε να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Αλσατίας, το Στρασβούργο, Κέντρο Ευρωπαϊκών Οργανισμών. Θα επισκεφτούμε τη γραφική και φημισμένη λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν, τη Φρανκφούρτη, το Φράινμπουργκ και θα γνωρίσουμε το παραμυθένιο φυσικό τοπίο του περίφημου Μέλανα Δρυμού.

6 ημέρες / 5 νύχτες - Από 795€

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο manessistravel.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο σχετικό slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ