Οι βασιλικές κάρτες των Χριστουγέννων: H Λετίθια στα μπλε με Carolina Herrera, η Σαρλίν με κομψό, βελούδινο φόρεμα – Οι απλοί Βέλγοι (φωτό)

Ισπανοί, Μονεγάσκοι, Βέλγοι γαλαζοαίματοι φωτογραφίζονται και εύχονται "Καλά Χριστούγεννα"

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να βρίσκονται προ των πυλών, η μία μετά την άλλη, οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης δίνουν στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των γαλαζοαίματων συνήθως αποτελούνται από ένα οικογενειακό πορτρέτο-φωτογραφία και από κάτω τις χειρόγραφες ευχές τους για καλές γιορτές.

Την πρεμιέρα έκανε η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου με Κάρολο και Καμίλα, αλλά και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ και τα παιδιά τους σε ασπρόμαυρο φόντο.

Διαβάστε ακόμα: Η επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ & της Κέιτ - Με απλό look ποζάρουν μαζί με τα 3 παιδάκια τους

Μετά τους Βρετανούς, σειρά πήραν η Ισπανία και και το Μονακό

 

Εικόνα της ενωμένης οικογένειας για Φελίπε και Λετίθια

Σε μία χρονική περίοδο που ο ισπανικός θρόνος συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για τη ζωή της βασίλισσας Λετίθια, από τον πρώην γαμπρό της η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα δείχνει το βασιλικό ζεύγος ενωμένο με τις κόρες του, την Ινφάντα Σοφία, 16 ετών, και την πριγκίπισσα Λεονόρ, 18 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

Στη αδημοσίευτη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στα 18α γενέθλια της πριγκίπισσας Λεονόρ τον Οκτώβριο, η τετραμελής ισπανική οικογένεια εμφανίζεται πιο δυνατή από ποτέ.

 

Στη φωτογραφία, η Λετίθια φορά ένα μπλε φόρεμα Carolina Herrera, ενώ δίπλα της η διάδοχος του θρόνου ένα λευκό κοστούμι. Η μικρότερη κόρη επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα ενώ ο βασιλιάς Φελίπε φράκο. Οι τέσσερις τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

 

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας

 

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέος έτος 2024. Το ευχόμαστε με όλη μας την αγάπη», γράφει χαρακτηριστικά η κάρτα ενώ έχει τις υπογραφές και των τεσσάρων μελών.

Σε χρυσό φόντο τα Χριστούγεννα των Γκριμάλντι

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν να βρίσκονται και πάλι για χάρη των παιδιών τους.

Οι γαλαζοαίματοι των Μονεγάσκων πόζαραν σε πιο χριστουγεννιάτικο mood ντυμένοι σαν να βρίσκονται σε ρεβεγιόν με φόντο ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο οικογενειακό πορτρέτο, ο 65χρονος πρίγκιπας και η 45χρονη πρώην Ολυμπιονίκης ποζάρουν μαζί με τα δίδυμα πριγκιπόπουλα, τον Ζακ και την Γκαμπριέλα που γιόρτασαν τα 9α γενέθλιά τους την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ το Παλάτι δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει το επίσημο πορτρέτο, ένα πρώτο αντίγραφο κοινοποιήθηκε από λογαριασμό ενός royal fan στο Instagram. Η επίσημη έκδοση αναμένεται να έχει υψηλότερη ευκρίνεια.

 

 

Σε αντίθεση με την casual χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό υιοθέτησε μια πολύ πιο επίσημη προσέγγιση.

Η Σαρλίν φορά ένα κομψό, βελούδινο φόρεμα και λαμπερά σκουλαρίκια, ενώ δίπλα της ο γιος της φορά κοστούμι και παπιγιόν, όπως και ο πατέρας του που στέκεται από πίσω τους όρθιος. Η μικρή Γκαμπριέλα φορά μωβ βελούδινο φόρεμα. Όλοι τους χαμογελούν σε ένα δωμάτιο όπου κυριαρχεί το χρυσό χρώμα.

Πάντως η ανάλυση της φωτογραφίας είναι χαμηλή και για αυτόν τον λόγο ζητάνε συγγνώμη.

Η διακριτική βασιλική οικογένεια του Βελγίου

Η βασιλική οικογένεια του Βελγίου δημοσίευσε με τη σειρά της τη δική της χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Σε αυτή, βλέπουμε, σύσσωμη την οικογένεια σε μια διακριτική φωτογράφιση να ποζάρουν μαζί, με τα τέσσερα παιδιά τους.

 

 

Ο πολύ επίσημος Κάρολος

Από την άλλη, το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας επέλεξε μια πιο επίσημη φωτογραφία, από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, που τραβήχτηκε στην Αίθουσα του Θρόνου στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ