Στέφανος Κασσελάκης: «Ας πάμε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω στην κοινωνία - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει την ισότητα στον γάμο» (βίντεο)

Τι είπε on camera

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε Γίνεται" ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για τον γαμό μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

«Είναι στο παρελθόν αυτές οι αποχωρήσεις, εγώ κοιτάω μπροστά, ο καθένας τις επιλογές του».

«Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση γιατί δεν ήμουν εκεί να ξέρω. Ο Αλέξης θα μπορούσε να έμενε πρόεδρος του κόμματος αν το επιθυμούσε ο ίδιος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει μπροστά. Υπάρχουν χαμόγελα στην Κουμουνδούρου, ο κόσμος επιτέλους μιλάει για πολιτική και δεν υπάρχει λογοκρισία» σημείωσε αρχιά.

"Η ισότητα είναι ισότητα. Η γνώμη μας είναι ότι πρέπει να βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας ως ένα αυτόνομο ον που πρέπει να γιορτάσουμε τη μοναδικότητά του και να το αγκαλιάσουμε και να γίνουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία».

«Ο αρχιεπίσκοπος έχει τη δική του άποψη για το θέμα, αλλά όπως είχα πει πριν από μήνες, εδώ πρόκειται για τις ζωές των ανθρώπων και όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ισότιμοι μεταξύ τους».

«Και όσον αφορά στο πότε θα φέρει ο κύριος Μητσοτάκης το νομοσχέδιο… Αισθάνομαι ότι είναι ντροπή από έναν πρωθυπουργό που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό να εκμεταλλεύεται αυτό το ζήτημα μικροπολιτικά. Γνωρίζει ο ίδιος γιατί δεν θέλει να το φέρει πριν από τις Ευρωεκλογές και κατά τη γνώμη μου δείχνει μία έλλειψη ενσυναίσθησης. Είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας και το αποδεικνύει κάθε φορά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ