Josh Popper: Ο παλαιστής - νέος εραστής της Madonna για το 2023 - 29 ετών! (φωτό - βίντεο)

Ταιριάζουν;

Τρελά ερωτευμένη είναι η Madonna με τον νέο της σύντροφο, Josh Popper.

Μπορεί να έχουν 36 χρόνια διαφορά αλλά ως γνωστόν ο έρωτας δεν κοιτάει την ηλικία!

Η 65χρονη βασίλισσα της ποπ είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες με τον 29χρονο πυγμάχο Josh Popper, ο οποίος προπονεί ένα από τα παιδιά της στο γυμναστήριο Bredwinners στη Νέα Υόρκη, αναφέρουν οι πηγές της DailyMail.

Οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν στην DailyMail. com ότι αυτή η δημόσια επίδειξη αγάπης δεν ήταν μόνο για το θεαθήναι και ότι η Madonna και ο Popper είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στη συναυλία της τραγουδίστριας όταν τους είδαμε μαζί επι σκηνής να "βαθμολογούν" τις χορεύτριες κατά τη διάρκεια του τραγουδιού "Vogue".

@muumuse ?s across the board for Madonna and boyfriend #JoshPopper during the “Vogue” ball at NYC opening night of #CelebrationTour, including daughter Estere! #Madonna ♬ original sound - Bradley Stern

Ο Josh διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 13,5 χιλιάδες ακολούθους.

Ήταν κάποτε ένας πολλά υποσχόμενος αμυντικός γραμμής για το Πανεπιστήμιο Rowan στο Γκλάσμπορο του Νιου Τζέρσεϊ, από το οποίο αποφοίτησε το 2015. Αργότερα προσπάθησε σε δύο ομάδες NFL αλλά δεν κατάφερε.


instagram _joshpopper


instagram @_joshpopper

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το LinkedIn του, πωλούσε ασφάλειες της New York Life.

Διαβάστε ακόμη: Madonna ετών 65! Ο νέος της έρωτας, ένας πυγμάχος 30 ετών - πως πλέχτηκε το ειδύλλιο

Μόλις μέσα στην πανδημία το 2020 ο μαχητής άνοιξε το δικό του γυμναστήριο στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου στην East 28th Street, όπου είναι ένας από τους πολλούς προπονητές που διδάσκουν πυγμαχία σε ενήλικες και παιδιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν γνωρίσει τον 29χρονο η σταρ είχε χωρίσει με το 23χρονο μοντέλο Άντριου Νταρνέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός βρήκε κάποια πιο κοντά στην ηλικία του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ