Ζήστε τις γιορτές που ονειρεύεστε στην Πράγα: 5 μέρες στην Καστρούπολη - Κάρλοβυ Βάρυ

Χριστούγεννα στη «Μεσαιωνική» Πράγα

Αν σας έχουν μιλήσει για τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, σίγουρα θα σας έχουν πει για την Πράγα. Η «Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων», μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού! Η μποέμ πρωτεύουσα της Τσεχίας έχει διατηρήσει σε ένα μεγάλο τμήμα της τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα και μαγεύει τους επισκέπτες κάθε εποχή του χρόνου!

Ζήστε τις γιορτές που ονειρεύεστε στην Πράγα με τη φροντίδα Manessis που συμπληρώνει το ταξίδι σας με μια επίσκεψη στην πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ με τις φημισμένες ιαματικές της πηγές και τα υπέροχα αναγεννησιακού ρυθμού κτίρια της. Μπορείτε να επιλέξτε ακόμα μια εκδρομή στα νότια της Πράγας για να θαυμάσετε το μεσαιωνικό διαμάντι της Τσεχίας, την πανέμορφη καστροπολιτεία Τσέσκυ Κρουμλόβ. Όπου και να βρεθείτε η μεγαλοπρέπεια και η ομορφιά σας εύχονται «χρόνια πολλά».

Από: 595€ ανά άτομο

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε επίσης:Ζήστε έναν παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο κόσμο πασπαλισμένο με χρυσόσκονη με το Manessis Travel - 6 μέρες Βιέννη: Δάση Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, (Σάλτσμπουργκ, Μπρατισλάβα)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ