H Franke Ηellas συμμετείχε στο The Architect Show 2023 - έγινε παρουσίαση της πιο ολοκληρωμένης σειράς λύσεων κουζίνας (φωτό)

H MYTHOS BLACKLINE της FRANKE μετατρέπει την κουζίνα σε ένα παράδεισο γαστρονομίας.
 

Το εντυπωσιακό περίπτερο της Franke προσέλκυσε το κοινό το οποίο ενημερώθηκε για τις νέες σειρές και τα λανσαρίσματα των ηλεκτρικών συσκευών, νεροχυτών και μπαταριών με την σειρά Mythos Blackline να κυριαρχεί στα βλέμματα των επισκεπτών.

H MYTHOS BLACKLINE της FRANKE μετατρέπει την κουζίνα σε ένα παράδεισο γαστρονομίας.

Η σειρά Mythos Blackline αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων κουζίνας που θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας λάτρης του σπιτιού. Σε έναν κόσμο όπου οι εξατομικευμένες εμπειρίες εκτιμώνται ιδιαίτερα, οι λάτρεις της κουζίνας αναζητούν χώρους διαβίωσης που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά τους και ενισχύουν τις σχέσεις τους. Μια αξιοσημείωτη τάση στο σχεδιασμό της κουζίνας είναι η άνοδος των μαύρων κουζινών, που χαρακτηρίζεται από την έμφαση στη δημιουργία ενός πιο ζεστού περιβάλλοντος που εκπέμπει κομψότητα, χωρίς όμως συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα. Οι κομψές μαύρες συσκευές έχουν γίνει μια προτιμώμενη επιλογή, αφού συνδυάζονται άψογα στο σχεδιασμό της κουζίνας και ενισχύουν τη συνολική της ατμόσφαιρα. Αυτές οι συσκευές όχι μόνο προσθέτουν μια νότα κομψότητας, αλλά διαθέτουν επίσης εξαιρετική αντοχή. Αγκαλιάζοντας τη γοητεία των μαύρων συσκευών, όλοι μπορούν να επιμεληθούν έναν χώρο κουζίνας που αποπνέει την ατομικότητά τους, εμπνέοντας δημιουργικότητα και ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.
Mythos Blackline της Franke— ένα αρμονικό σύστημα, ενωμένο με την ίδια αισθητική, σχεδιασμένο να βελτιώνει την μαγειρική εμπειρία και να πυροδοτεί το πάθος καθημερινά. Με την κομψή σχεδίασή της, τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα και την πολυμορφικότητα μιας ολοκληρωμένης σειράς συσκευών, η σειρά Mythos ενσωματώνεται άψογα σε κάθε κουζίνα. Στον πυρήνα της, διαθέτει τον ισχυρό συνδυασμό φούρνου και φούρνου μικροκυμάτων, που αποτελούν τη βάση αυτής της εξαιρετικής σειράς. Διατίθενται ακόμη επαγωγικές εστίες, μηχανές καφέ, συντηρητές κρασιού και πολλά άλλα που συμβάλουν στην δημιουργία μιας κουζίνας με μοναδικό στυλ και χαρακτήρα. Η Franke παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία δίνει τη δυνατότητα για γαστρονομική δημιουργικότητα. Είτε πρόκειται για μια ζωντανή οικογενειακή συγκέντρωση είτε για ένα οικείο δείπνο, η σειρά Mythos Blackline διασφαλίζει ότι κάθε γαστρονομική εμπειρία ακουμπάει την κορυφή, μετατρέποντας την κουζίνα σε έναν χώρο όπου ζωντανεύουν δελεαστικές γεύσεις, σαγηνευτικά αρώματα και αγαπημένες στιγμές γαστρονομικής χαράς.

Αριάδνη Σωτηροπούλου
Γενική διευθύντρια της Franke Hellas

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα papadakispress.gr, στόχος μας, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο «The Architect Show», το κορυφαίο premium event της αρχιτεκτονικής και του design, που θα πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, στο Athens Metropolitan Expo, είναι να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις και τα ολοκληρωμένα συστήματα που προσφέρουμε, ειδικά σχεδιασμένα για αρχιτέκτονες και designers. Βασιζόμαστε πάντα στη φιλοσοφία των καινοτόμων λύσεων & εμπνεόμαστε από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις νέες προκλήσεις και το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.
Η εκδήλωση συνδέει τις κορυφαίες εταιρείες Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές, μέσα από μια μοναδική βιωματική εμπειρία. Το Architect Show, εστιάζει στην ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα κανάλι διαλόγου μεταξύ Αρχιτεκτόνων και Σχεδιαστών με τον κόσμο των υλικών. Το The Architect Show είναι μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού αλλά και του κόσμου των Υλικών όπου πραγματοποιήθηκαν Σεμινάρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Εμπνευσμένες Ομιλίες και πάνελ.
Η παρουσία μας στη φετινή διοργάνωση του The Architect Show μας παρείχε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και να διεξάγουμε ουσιαστικές συζητήσεις με ένα πλήθος καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου. Η ένθερμη ανταπόκριση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αναγνωρίζοντας την υψηλή μας τεχνογνωσία και την ικανότητά μας να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις  μας δυναμώνει να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε .Να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με τον ίδιο τρόπο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου λύσεις στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης:Χριστούγεννα με «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» από το Στέλιο Παρλιάρο - στη γκαλερί Ζουμπουλάκη

Franke Point

Το Showroom της Franke που εδρεύει στην λεωφόρο Μαρκοπούλου-Καλυβίων δίνει την δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή με τα προϊόντα της και να αντιληφθεί την ποιότητα που προσφέρουν.
Στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάζονται προϊόντα από όλες τις οικογένειες που διαθέτει η εταιρία (Mythos, Maris και Smart), με μια γκάμα χρωμάτων διαστάσεων και επιλογών που θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη της μαγειρικής.
Από νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας, μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αξεσουάρ, το showroom της Franke θα βοηθήσει στην επιλογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος κουζίνας που δίνει στιγμές απόλαυσης για όλη την οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του Showroom επισκεφθείτε την σχετική σελίδα στο site της Franke: www.franke.com .

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ