Η χριστουγεννιάτικη φινέτσα στα βραδινά της Λιάνας Καμπά - Τέλειες ραφές, πολυτελή υφάσματα & στυλ (φωτό)

Μυστήριο και δράμα σε απίθανα σύνολα

"Επενδύοντας" σε γήινες αποχρώσεις, λιτά μοτίβα, αλλά και εντυπωσιακά prints, καθώς και την απλότητα λευκού και μαύρου η νέα κολεξιόν της σχεδιάστριας Λιάνας Καμπά για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023- 2024 εντυπωσιάζει.

Η γνωστή σχεδιάστρια ετοίμασε μία συλλογή που έχει τα πάντα: ό,τι επιθυμεί η κάθε - διαφορετική- γυναίκα.

Η "Whisper" κολεξιόν αποκαλύπτει έναν κόσμο όπου η μόδα κρύβει μυστικά σε κάθε βελονιά.

Από την λιτότητα του λευκού και την κομψότητα του μαύρου ως τις διαφάνειες και τα έντονα prints, η σύγχρονη Ελληνίδα μπορεί να βρει ό,τι της ταιριάζει στη νέα συλλογή Liana Camba.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Λιάνα Καμπά και οι δημιουργίες της για το Καλοκαίρι 2022- Διαφάνειες, λιτά μοτίβα & εντυπωσιακά prints (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η μεγάλη κυρία της ελληνικής μόδας, Λιάνα Καμπά: Διαφάνειες, ονειρεμένα υφάσματα, υψηλή ραπτική & λεπτομέρειες αθάνατων ρούχων (φωτό)

Χρησιμοποιώντας πολυτελή υφάσματα και κάνοντας - συχνά - ανατρεπτικούς συνδυασμούς, πετυχαίνει να ανανεώσει τον όρο της "φινέτσας".

Μακριές φούστες, βραδινά φορέματα, διαφάνειες, κομψά παντελόνια και υπέροχα tops συνθέτουν τη νέα της collection. 

Να σημειώσουμε τέλος ότι όλα τα υφάσματα προέρχονται με φροντίδα και όλα τα ενδύματα δημιουργούνται στις εγκαταστάσεις της υπό την προσωπική της επίβλεψη.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Λιάνα Καμπά και οι δημιουργίες της για το Χειμώνα 2021- 2022 - Βραδινά φορέματα, άψογα υφάσματα

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Λιάνα Καμπά και οι δημιουργίες της για το Καλοκαίρι 2021- Διαφάνειες, λιτά μοτίβα & εντυπωσιακά prints (φωτό)

Ανακαλύψτε περισσότερα κομμάτια στο lianacamba.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ