Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που μια 49χρονη γυναίκα πέφτει & σκοτώνεται από το κάθισμα της ρόδας στο λούνα παρκ

Η άτυχη γυναίκα ανέβηκε σε ρόδα για παιδιά όταν έπεσε και σκοτώθηκε

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που μια γυναίκα έπεσε και σκοτώθηκε από ρόδα σε εστιατόριο στη Βραζιλία την Κυριακή

Η Maria do Carmo κάθισε σε μία από τις μεταλλικές θέσεις της ρόδας, όταν ένας άνδρας την περιέστρεψε χειροκίνητα σε λούνα παρκ.

Η γυναίκα δεν κάθισε καλά και έπεσε έπεσε μπρούμυτα. Χτύπησε το στήθος της σε μια από τις σιδερένιες ράβδους του τροχού.

Μετά την πτώση της, η 49χρονη Do Carmo υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αμέσως έσπευσε κοντά της νοσηλευτής για τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο, χρησιμοποίησε απινιδωτή και έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε μια προσπάθεια να την επαναφέρουν, προτού οι διασώστες διαπιστώσουν τον θάνατό της.

Οι αρχές έκλεισαν την πρόσβαση στον τροχό του λούνα παρκ, ο οποίος βρίσκεται σε παιδική χαρά εστιατορίου.

Η περιοχή του τροχού λούνα παρκ έχει μια πινακίδα που υποδεικνύει ότι είναι προσβάσιμη μόνο για άτομα ηλικίας μεταξύ 5 και 10 ετών.

Ο Iury Vieira, ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, είπε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι κάθε πάγκος ρόδας είχε μια κλειδαριά ασφαλείας και μια άλλη συσκευή για την αποφυγή πτώσεων, αλλά μόνο για παιδιά.

Το εστιατόριο λειτουργεί εδώ και εννέα χρόνια και διαθέτει άδεια λειτουργίας που εκδόθηκε από την πυροσβεστική.

Ωστόσο, η πυροσβεστική είπε ότι δεν ήταν καθήκον τους να επιθεωρήσουν τον τροχό του λούνα παρκ.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, Matheus Viol είπε ότι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου και ο τεχνικός διευθυντής του ήταν υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι ο τροχός του λούνα παρκ είχε επιθεωρηθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Μηχανικών και Αγρονόμων του Minas Gerais.

Ο Iury Vieira αναγνώρισε ότι δεν είχαν άδεια λειτουργίας για τη ρόδα και την παιδική χαρά.

«Δεν είδαμε πραγματικά τι συνέβη», είπε ο Βιέιρα. «Ένας άνθρωπος που ήταν μαζί της μας φώναξε. Τότε είδα το γεγονός ότι είχε πέσει στο έδαφος ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ