Βίντεο ντοκουμέντο: Τρεις νεαροί προσπαθούν να αρπάξουν γυναίκα και να τη βάλουν στο αυτοκίνητό τους - Ουρλιάζει, αντιστέκεται, παλεύει

Η απόπειρα αρπαγής γυναίκας έγινε στο Αίγιο κοντά στα διόδια, ευτυχώς η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε κοντά στα διόδια του Ελαιώνα στην Ολυμπία Οδό. Το βίντεο τράβηξε ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος μάλιστα ειδοποίησε και την αστυνομία. Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ (21/12) στα διόδια του Αιγίου με θύμα μια νεαρή γυναίκα.

Τρία νεαρά άτομα κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο και προσπαθούν με το ζόρι να βάλουν μια γυναίκα μέσα σε αυτό. Εκείνη ουρλιάζει και προσπαθεί να αντισταθεί. Ευτυχώς οι νεαροί δεν καταφέρνουν να τη βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνη φεύγει.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενδέχεται να πρόκειται για κάποια απόπειρα αρπαγής μεταξύ Ρομά της περιοχής και το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αιγαίου, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τους νεαρούς άντρες.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και οι μπάρες των διοδίων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ