Το βίντεο που κόβει την ανάσα: Η στιγμή που ένας άνδρας ντυμένος Άγιος Βασίλης πέφτει από το μπαλκόνι του 24ου ορόφου στο κενό μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να δώσει χαρά στα παιδιά της γειτονιάς, όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί από το σχοινί και σκοτώθηκε, προσοχή το βίντεο έχει σκληρές εικόνες

Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα στη Ρωσία να κατέβει 24ώροφη πολυκατοικία στο Τσελιάμπινσκ παριστάνοντας τον Άγιο Βασίλη, καθώς έφυγε από τα χέρια του το σχοινί που είχε βάλει για να κατέβει, έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ήταν ντυμένος με κόκκινη ρόμπα για να μοιάζει με τον «Παππού της Παγωνιάς», τη ρωσική εκδοχή του Άγιου Βασίλη που φέρνει δώρα στα καλά παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ακόμη τραγικότερο ήταν ότι η σύζυγος και το παιδί του βρίσκονταν στο σημείο και είδαν το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Social media/east2west news

Όσοι παρακολουθούσαν την εκδήλωση πίστεψαν αρχικά ότι η πτώση ήταν μέρος του ακροβατικού και περίμεναν να σηκωθεί και να χαιρετήσει τα παιδιά τους, όμως εξελίχθηκε σε τραγωδία.

«Ο γιος μου δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε ένας μάρτυρας πρόσθεσε όμως: «Οι άλλοι κατάλαβαν τι έγινε και έφυγαν σαν τρελοί. Φυσικά, όλοι οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ».

 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είπαν ότι επρόκειτο για μια «τερατώδη ατυχία», ενώ και η εταιρεία που είχε οργανώσει την εκδήλωση έκανε λόγο για «τραυματικό θέαμα». Την υπόθεση ερευνούν οι αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ