Η Τζένη Μπαλατσινού με τον μικρό γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια, μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο – στιγμές θαλπωρής & γιορτής

Με τον τρίχρονο γιο της που γεννήθηκε σαν σήμερα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, πριν 3 χρόνια

Ακριβώς πριν 3 χρόνια έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη ΚΙκίλια η Τζένη Μπαλατσινού, οπότε η μέρα ειναι ιδιαίτερα γιορτινή για την οικογένειά τους. Έτσι, χθες, παραμονή Χριστουγέννων, η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια φωτογραφία μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και με έναν Άγιο Βασίλη να αχνοφαίνεται δίπλα τους! 

Στο post, η Τζένη Μπαλατσινού γράφει: 'Χρόνια πολλά! Υγεία, αγάπη ευτυχία και καλοσύνη. ??? Φιλέψαμε τον Άγιο Βασίλη @vkikilias με γάλα & μπισκότα ❤️' 

 

 

Η καλλονή Τζένη φαίνεται πως είναι πάνω από τον μικρό της συνέχεια, στο σχολείο και σε εκδρομές, και κάποιες από αυτές τις στιγμές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της. 

 

 

 

 

 

Η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πολύ ερωτευμένη με τον Βασίλη Κικίλια και δεν διστάζει, πολύ διακριτικά βέβαια, να το δηλώνει δημόσια, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2019, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πανέμορφο πρώην μοντέλο έχει άλλα τρία παιδιά με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ