Η Ελεονόρα Μελέτη εύχεται 'Χρόνια Πολλά' στον άντρα της Θοδωρή Μαροσούλη - Ομορφόπαιδο αλλά με ακόμη πιο όμορφη ψυχή, τον χαρακτηρίζει

Πολύ όμορφα λόγια από την παρουσιάστρια για τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη εύχεται στον άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη, που σήμερα έχει γενέθλια με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον πρωσπικό της λογαριασμό στο ϊνσταγραμ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια γράφει:

Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία κ τύχη σε όλους !!!! Αλλά θα μου επιτρέψετε τη πιο δυνατή κ γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο. 
Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη.
Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του.
Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κ αυτό τον κάνει ξεχωριστό. 
Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή.
Κ επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 κ είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία.

 

 

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή, με κάθε ευκαιρία, χωρίς ποτέ να γίνεται προκλητικό. Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν και την 5χρονη κορουλα τους, η οποία πήρε δύο ονόματα -Αλεξάνδρα Ωκεανίς- και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

 

 

Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: "Ζηλιάρα" η Ελεονώρα Μελέτη: "Δυο τσούπρες γλυκοκοίταζαν τον άντρα μου" - "Μην νομίζετε ότι δεν το είδα" - "Έκανα την ανήξερη"

Διαβάστε ακόμη: Καλλονή η Ελεονώρα Μελέτη: Θαμπώνει τους πάντες σε νέα σπάνια φωτογράφιση - "Δύσκολα θα στερήσω χρόνο από το παιδί"

Διαβάστε ακόμη: Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε 45 ετών! Δείτε την παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ & φώτοσοπ (φωτό - βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ