Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλούση: Με ασορτί Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες ποζάρουν και εύχονται υγεία, αγάπη & όμορφες στιγμές

Μια πολύ ευτυχισμένη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία

Μια οικογενειακή φωτογραφία, γεμάτη από ευτυχισμένα χαμόγελα, ανέβασαν ανήμερα των Χριστουγέννων ο χρυσός Ολυμπιονίκης, αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας και η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλούση. Με μια απλή λεζάντα που όμως τα λέει όλα, εύχονται σε όλον τον κόσμο για τα Χριστούγεννα. Την οικογενειακή selfie βγάζει το αγόρι του σπιτιού και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων τους.

Οι δύο αθλητές που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τις δύο κόρες τους, την 4χρονη Σοφία και την 3χρονη Ελένη, φορούν ασορτί πιτζάμες και με τον ίδιο τρόπο έχουν ντύσει και τις μικρές! Μάλιστα, η Βασιλική Μιλούση έχει συνοδεύσει τις κατακόκκινες πιτζάμες της με μπορντό σκουφάκι και το χαμόγελό της τα λέει όλα! 

Δείτε το post

 

 

 

 

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και μάλιστα έχει δηλώσει πως αυτά που λένε για τα ζευγάρια μετά τον γάμο δεν ισχύουν για εκείνους. Η αγάπη τους εμπνέει πολύ κόσμο και δημιουργεί μια αίσθηση ότι κάτι τέτοιο μπορεί όντως να κρατήσει για πάντα! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε ακόμη: Βασιλική Μιλούση: Τρυφερή ανάρτηση για τη δεύτερη επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Πετρούνια - "Αυτά που λένε για μετά το γάμο δεν ισχύουν σε εμάς"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ