Συνελήφθη ο 33χρονος πατέρας για τη δολοφονία της γυναίκας και των 4 παιδιών του – Τους μαχαίρωσε ανήμερα Χριστουγέννων (φωτό)

Η δολοφονία έγινε στην πόλη Meaux (φωτό), λίγα χιλιόμετρα έξω απο το Παρίσι

Συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία ο 33χρονος πατέρας που καταζητείτο μετά τη δολοφονία μιας μητέρας και των τεσσάρων παιδιών της.

Τα θύματα, η μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της ηλικίας από 9 μηνών έως 10 ετών (10, 7 και 4 ετών) βρέθηκαν στο σπίτι τους το βράδυ της Δευτέρας, και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δολοφονήθηκαν με μαχαίρι. Ο πατέρας, που καταζητούνται από την αστυνομία συνελήφθη σύμφωνα με την Parisien, στο Σεβράν.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, «γύρω στις 9 μ.μ., ανακαλύφθηκαν τα πτώματα πέντε ατόμων σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στο Meaux, μετά από ενημέρωση από συγγενείς που ανησυχούσαν καθώς δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους», ανέφερε ο εισαγγελέας Jean-Baptiste Bladier.

«Το διαμέρισμα δεν είχε σημάδια διάρρηξης και ο πατέρας της οικογένειας απουσίαζε. Ο τελευταίος καταζητείται από την αστυνομία», πρόσθεσε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση, η 35χρονη μητέρα και τα παιδιά της μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου. 

Οι εισαγγελείς στη Γαλλία ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τον εντοπισμό πέντε σορών σε μια πόλη βορειοανατολικά του Παρισιού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα θύματα είναι μια γυναίκα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της.

Οι σοροί τους βρέθηκαν στην πόλη Meaux, η οποία απέχει λίγο περισσότερο από 41 χιλιόμετρα (25 μίλια) από τη γαλλική πρωτεύουσα.

 

 

Ανακαλύφθηκαν σε ένα διαμέρισμα, είπε ο τοπικός εισαγγελέας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Actu17, η αστυνομία αναζητά τον 33χρονο πατέρα που «διαφεύγει».

Ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ επιβεβαίωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών κάνει έρευνα.

 

 

Το τελευταίο διάστημα, στην περιοχή του Παρισιού διαπράχθηκαν δύο τριπλές παιδοκτονίες από τους πατέρες των παιδιών.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος άνδρας εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα για να ομολογήσει τη δολοφονία των τριών θυγατέρων του, ηλικίας 4 έως 11 ετών, στην Alfortville, στα νοτιοανατολικά του Παρισιού. Αναφέρθηκε σε διένεξη με την πρώην σύντροφο του για την κηδεμονία των παιδιών.

Ένα μήνα νωρίτερα, τον Οκτώβριο, χωροφύλακας σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει, στην κατοικία του στο Vemars, στα βορειοανατολικά του Παρισιού. Και σε αυτή την περίπτωση επρόκειτο για «περίπλοκο οικογενειακό πλαίσιο» σύμφωνα με την εισαγγελία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ