Απολαύστε την κόρη του Σάκη Ρουβά να τραγουδά: «Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου» από την Αναστασία – Το σχόλιο του μπαμπά, χαμογελά η Κάτια Ζυγούλη (βίντεο)

Μέσα στο αυτοκίνητο η οικογένεια του Σάκη Ρουβά διασκεδάζει με την Αναστασία να τραγουδά

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram όπου η κόρη του, Αναστασία, τραγουδάει Άννα Βίσση μέσα στο αυτοκίνητο.

Μια όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με τα τέσσερα παιδιά τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. H Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έχουν μεγαλώσει αρκετά και κατά καιρούς τους βλέπουμε σε φωτογραφίες στα social media που δημοσιεύουν οι διάσημοι γονείς τους.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο, όπου βλέπουμε την οικογένεια Ρουβά να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και να ακούνε ραδιόφωνο.

 

Διαβάστε ακόμα: Aναστασία Ρουβά: Η κόρη του Σάκη, είναι ένα μοντέλο & ίδια η μαμά της, Κάτια Ζυγούλη - Είναι Tik Tok famous (βίντεο)

Συνοδηγός του Σάκη Ρουβά είναι η Κάτια Ζυγούλη και στα πίσω καθίσματα βρίσκονται τα τέσσερα παιδιά τους, όπου η Αναστασία τραβάει την προσοχή καθώς τραγουδάει το «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση.

Ολοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο ωραία φωνή έχει η Αναστασία Ρουβά και πώς έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του πατέρα της.

Η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, τραγουδάει Άννα Βίσση μέσα στο αυτοκίνητο

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς στο προφίλ του στο Instagram:

Διαβάστε ακόμα: Τυχερή η Κάτια Ζυγούλη! Ο Σάκης τυλίχθηκε δώρο χριστουγεννιάτικο και της είπε ‘All I want for Christmas is You’

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς ανεβάζει βίντεο με την κόρη του Αναστασία να τραγουδά. το είχε κάνει και το καλοκαίρι, δείτε το:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ