Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος στον Αιγόκερω - Αισιοδοξία & ελπίδα στις δυσκολίες & τις προκλήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει μια από τις πιο όμορφες όψεις στην αστρολογία, ένα τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον Ταύρο δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέξουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Τα ξημερώματα  η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ήλιο ολοκληρώνοντας την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Έχουμε ακόμη όμως μια όψη που μπορεί να μας μπερδεύει. Αναφέρομαι στο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων» οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε σήμερα θετικό ή αρνητικό καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς. Αυτή η θολούρα, η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, η διακίνηση ψευδών ίσως πληροφοριών και στοιχείων, οι υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της όψης. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρουμε ιδιαίτερα σοβαρές αποφάσεις κι ό,τι ακούμε πρέπει να το εξετάζουμε εξονυχιστικά πριν το πιστέψουμε. Η μέρα παρόλα αυτά ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας τότε οι στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα.

ΚΡΙΟΣ 

Το τρίγωνο Ήλιου- Δία, είναι η σημαντική σημερινή επιρροή της ημέρας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας δηλαδή τον Μάρτιο. Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, τις σπουδές σας, τα νομικά θέματα, τις εκδόσεις, το διαδίκτυο, την καριέρα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.  Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα το πρωί. Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία  για να ανταπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση.  Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν παρακάτω. Προσοχή και στις μετακινήσεις και την οδήγηση. Φυσικά όλοι επηρεαζόμαστε σήμερα από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα και για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Δία είναι από τις θετικές του μήνα τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Μπορεί αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο σας να προκύπτει μια ευχάριστη εξέλιξη στα δικά του οικονομικά και σεις να επωφελείστε εμμέσως. Αν θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα μπορείτε άνετα σήμερα να προχωρήσετε. Αν είστε γεννημένοι παρόλα αυτά στο τρίτο δεκαήμερο μετά τις 12/05, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς επηρεάζεστε άμεσα από το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων σας, των συνεργατών, της συλλογικής δουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτές τις μέρες, δείτε τις ως ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια προεργασία στα μελλοντικά σας σχέδια. Όμως δεν είναι οι σωστές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα μπορεί να έχετε και δεύτερες σκέψεις σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ακριβώς γιατί άλλο μπορεί να βλέπετε κι άλλο να ισχύει. Σήμερα επηρεαζόμαστε όλοι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται τα ξημερώματα. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικό είναι το τρίγωνο Ήλιου – Δία μια όψη που κυριαρχεί στη σημερινή μέρα και που μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε θέματα σχέσεων, συνεταιρισμών, προσδιορισμού νέων στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Βέβαια ίσως πρέπει οι κινήσεις σας να είναι κάπως διακριτικές ή ίσως και μυστικές σήμερα για να επωφεληθείτε όσο το δυνατό περισσότερο. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μετά τις 10 Ιουνίου δηλαδή, η κύρια επιρροή της μέρας είναι το τετράγωνο του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα που  είναι κάπως απατηλό και πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους κτλ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Σήμερα όμως επηρεαζόμαστε κι από την Πανσέληνο για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ