Επική viral-βίντεο «χυλόπιτα»: Ο νεαρός Ιταλός γονατίζει, προτείνει γάμο στην αγαπημένη του & εισπράττει είναι μεγάλο «όχι» - Έχει 14 εκατ. προβολές, δείτε…

«Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αλλά γι' αυτό ήρθαμε στη Ρώμη;» έλεγε και ξαναέλεγε η γυναίκα στον... πληγωμένο άνδρα

Ίσως μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής του έζησε ένας άνδρας ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να πάει την αγαπημένη του στη Ρώμη για να της κάνει πρόταση γάμου, αλλά εκείνη του είπε ένα μεγάλο «όχι».

Η πρόταση ξεκινάει καλά, καθώς τελειώνουν τον χορό στη Via dei Condotti κάτω από τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Στη συνέχεια, ο νεαρός άνδρας γονατίζει κρατώντας ένα δαχτυλίδι, υπό τους ήχους του O Sole Mio από έναν τενόρο.

Σε ολόκληρη την πλατεία και ενώπιον πολλών ανθρώπων που παρακολουθούν, ο νεαρός άνδρας ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί και εκείνη του απαντά: «Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αλλά γι' αυτό ήρθαμε στη Ρώμη;».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα εμφανώς αμήχανη ζητά επανειλημμένως από τον αγαπημένο της να σταματήσει, ενώ ο τενόρος συνεχίζει να τραγουδά.

Ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να ρωτάει μπροστά στους θεατές: «Είναι ναι ή όχι;».

Εκείνη απαντά ότι είναι «όχι» και στη συνέχεια ο άνδρας σηκώνεται πληγωμένος. Το βίντεο είναι viral με περίπου 14 εκατ. προβολές.

Το βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ