6 προτάσεις για festive hairstyles για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με το πιο top look!

Από έναν κομψό κότσο στολισμένο με πέρλες μέχρι ένα εύκολο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω, είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι τον ερχομό της νέας χρονιάς και εσύ δεν έχεις ιδέα τι χτένισμα να επιλέξεις για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Μην ανησυχείς καθόλου γιατί σου έχουμε έξι προτάσεις για festive hairstyles, αλλά και τον τρόπο για να κάνεις το χτένισμα που σου αρέσει μόνη σου στο σπίτι, με ή χωρίς extensions.

Ανακάλυψε λοιπόν στη συνέχεια μια σειρά από στυλάτα πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά και δες πώς να τα πετύχεις ακολουθώντας απλά βήματα από δύο κορυφαίες hairstyling experts, την MissySue και την Alex Gaboury.

Εύκολο αλλά εντυπωσιακό half up χτένισμα για τις γιορτές

Αν ψάχνεις για ένα απλό γιορτινό χτένισμα χωρίς να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, τότε η επιλογή του half up αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι κάτι περίτεχνο για να λάμψεις στο ρεβεγιόν, ούτε και να είσαι hairstylist για να πετύχεις το τέλειο festive look.

Δοκίμασε να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου ψηλά, δίνοντας τους λίγο περισσότερο όγκο στις ρίζες και στην αλογοουρά. Για να το καταφέρεις θα χρειαστείς ένα μικρόν κλαμεράκι, το οποίο θα κρυφτεί κάτω από τα πιασμένα πίσω μαλλιά σου.

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να γίνει και σε ίσια μαλλιά, απλά οι ανάλαφρες μπούκλες του χαρίζουν λίγο περισσότερο όγκο και κίνηση. Μπορείς να το επιλέξεις και να το ταιριάξεις εκπληκτικά με ένα κομψό πουκάμισο, αλλά και με ένα chic απλό φόρεμα.

2 σε 1: Χαμηλή αλογοουρά με διπλή πλεξούδα που μετατρέπεται εύκολα σε σινιόν

Μια ακόμη όμορφη ιδέα για τις γιορτές είναι και η αλογοουρά. Ιδιαίτερα μια low ponytail μπορεί να χαρίσει στην εμφάνιση σου το τέλειο αποτέλεσμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Αν μάλιστα τις προσθέσεις και δυο πλεξούδες που θα στολίζουν τη φράντζα σου, τότε το τελικό look θα είναι εκθαμβωτικό.

Η συγκεκριμένη αλογοουρά μπορεί να μετατραπεί εύκολα και στο άκρως γιορτινό και chic χτένισμα που δεν είναι άλλο από το σινιόν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιάσεις με τον τρόπο που φαίνεται στο παραπάνω βίντεο τα μαλλιά της αλογοουράς.

Τόσο η low ponytail, όσο και ο χαμηλός κότσος μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα πάντα. Από ένα κομψό σύνολο με παντελόνι ή ένα γυναικείο κοστούμι μέχρι το πιο glamorous φόρεμα, τα χτενίσματα αυτά θα σε βοηθήσουν να κλέψεις την παράσταση.

Ιδιαίτερα το σινιόν ταιριάζει εκπληκτικά με εξώπλατα ρούχα, καθώς τα αναδεικνύει πολύ καλύτερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακό και με τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης:Ετοιμάζετε ταξίδι; τα στυλιστικά tips για να δείχνετε σικάτες και ταυτόχρονα άνετες! από το layering ως τα passepartout sneakers

3 πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής για το ρεβεγιόν

Κι αν έφτασε η ώρα του ρεβεγιόν ή απλά αναζητάς ένα χτένισμα γρήγορο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό, τότε οι τρεις αυτές προτάσεις για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά είναι υπέροχες για την πρωτοχρονιά. Πρόκειται για μια χαμηλή αλογοουρά στολισμένη με στέκα, αλλά και για έναν εναλλακτικό κότσο μπανάνα και ένα σινιόν με πέρλες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα beautetinkyriaki.gr, η low ponytail είναι αναμφίβολα ένα σικάτο και όμορφο χτένισμα που σίγουρα μπορείς να το πετύχεις. Μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να χρησιμοποιεί τρέσες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Επίσης, μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ίσια, απλά οι ανάλαφρες μπούκλες προσθέτουν περισσότερο όγκο, κίνηση και στυλ στο κατά τα άλλα απλό χτένισμα.

Κι αν επιλέξεις να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά με έναν κότσο, όπως αυτοί που θα δεις στο βίντεο, αλλά δεν έχεις πέρλες, μη σε απασχολεί. Τα χτενίσματα αυτά είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, απλά οι πέρλες τα απογειώνουν και τα κάνουν ακόμη πιο γιορτινά. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις ένα ή δυο glamorous τσιμπιδάκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ