Ραγίζει καρδιές η μητέρα του επισμηναγού στην Καλαμάτα - "Κοίτα ένα αστέρι που λάμπει και μου έφυγε - Που είσαι παιδί μου;" (βίντεο)

Πολύ κρίμα ...

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του άτυχου επισμηναγού, Επαμεινώνδα Κωστέα που έχασε τη ζωη του, έπειτα από συντριβή του αεροσκάφους κοντά στην Καλαμάτα.

 "Κοίτα ένα αστέρι... Κοίτα ένα αστέρι που μου έφυγε, που λάμπει. Πού είσαι παιδί μου; Σου φωνάζω. Σου φωνάζω, αστέρι μου. Έκανες την παρέλαση".

Φιλάει τη μορφή του παιδιού της σε μία φωτογραφία του στο κινητό της τηλέφωνο. Του μιλάει, τον ρωτάει "γιατί;"...

"Τώρα τι κάνω; Τώρα τι κάνω παιδί μου; Λεβέντη μου. Κοίτα το. Κοίτα το παιδί μου. Κοίτα έναν λεβέντη. Παιδί μου", μονολογεί...

Διαβάστε ακόμη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον πιλότο στην Καλαμάτα: Ήταν η τελευταία πτήση με αυτόν τον τύπο αεροσκάφους – Η γυναίκα & τα παιδιά του, τον παρακολουθούσαν (βίντεο)

"Τους ήρωες τους θέλουμε ζωντανούς, όχι στο κουτί μέσα. Ζωντανοί δρουν οι ήρωες δεν δρουν ξαπλωμένοι. Δεν είναι οι ήρωες ξαπλωμένοι. Οι ήρωες πετάνε", είπε ο πατέρας του επισμηναγού.

 

 

"Μου το έλεγε προχθές. "Πατέρα, 2800 συμπλήρωσα" και ήταν στεναχωρημένος επειδή θα έκανε την τελευταία πτήση. Αλλά στο Τ2, όχι τη δική του. Του λέω "εντάξει ρε Νώντα, θα πας στο Τ6, δεν πειράζει". Είναι η αγάπη πατέρα μου λέει. Η αγάπη μου".

"Μου έλεγε είναι αξιόπιστο πατέρα. Από τη στιγμή που σηκώνεται είναι αξιόπιστο. Είχε εμπιστοσύνη. Δεν φοβόταν. Έγινε σε αυτόν. Είναι η πρώτη φορά Μου είπαν οι τεχνικοί ότι δεν έχει ξαναγίνει. Έγινε στο δικό μου το παιδί", είπε ο πατέρας του επισμηναγού.

Τραγωδία δίχος τέλος για την οικογένεια

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν κάτοικοι του χωριού στο Creta24.gr, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια της συζύγου του, Ειρήνης, η οποία έχει χάσει δύο αδέλφια της.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρός ο πιλότος από την πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Καλαμάτα – Συνετρίβη στο έδαφος – Δείτε βίντεο

Ο ένας αδελφός έφυγε από τη ζωή σε μικρή ηλικία -περίπου 6 ετών- όταν υπέστη ηλεκτροπληξία, αφού από λάθος έβαλε το χέρι του σε πρίζα. Το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

"Έχασαν τρίτο παιδί", ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού. Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ